بهترین نرم افزار CRM چیست؟ | بررسی جامع 14 نرم افزار برتر

همانطور که اطلاع دارید شرکت هایی که نرم افزار CRM در کشور ارائه می کنند بسیار زیاد هستند.

فکر می کنم مدیران و کارآفرینان زیادی در حال انتخاب و خرید بهترین نرم افزار CRM مناسب مجموعه خود هستند

و همیشه به دنبال منبعی بودند تا به سرعت بتوانند شرکتهای برتر ارائه دهنده بهترین نرم افزار CRM را شناسایی و راحت تر بتوانند در خرید خود تصمیم گیری نمایند.

اغلب این مدیران برای خرید نرم افزار CRM اولین اقدامی که می کنند جستجویی در گوگل کرده و از بالا تا پایین با همه تماس می گیرند و منتظر می نشینند تا با آنها تماس گرفته شود یا دمو ارسال شود یا جلسه برقرار شود.

در این مقاله قصد دارم شرکت هایی که در ایران بهترین نرم افزار CRM ارائه می کنند را به شما معرفی کرده و نقاط قوت و ضعف آنها را از نظر شخصی خودم عنوان کنم. البته پیش فرض من اینست که شما با تعریف CRM و مزایای CRM آشنا هستید.

پس اگر شما هم مردد هستید برای خرید بهترین نرم افزار CRM کدامیک از شرکت های ارائه دهنده نرم افزار CRM به درد شما می خورند با من در این مقاله فوق العاده همراه باشید.

فیلم معرفی مقاله بهترین نرم افزار CRM

تلفن مشاوره رایگان: 02122468368

نرم افزار باشگاه مشتریان حاتم کلاب

نرم افزار باشگاه مشتریان حاتم کلاب

شرکت های نرم افزار CRM برتر معرفی شده در این مقاله :

Top CRM software companies introduced

فرم مشاوره آنلاین رایگان خرید نرم افزار CRM

Free online consultation form to purchase CRM software

فرم زیر را تکمیل کنید و پیشنهاد گروه حاتم طهرانی در خصوص مناسب ترین نرم افزار CRM کسب و کار خود را دریافت کنید.

مشاوره نرم افزار crm

6 فیلم مهم در خصوص انتخاب و خرید بهترین نرم افزار CRM:

6 important videos about choosing and buying the best CRM software

آنچه در ادامه این مقاله می خوانید به شرح زیر است :

(برای مطالعه هر قسمت بروی آن کلیک کنید )

1- چرا باید به فکر خرید نرم افزار CRM باشیم؟

2- مزایا و معایب نرم افزار CRM

3- نکات طلایی قبل از خرید نرم افزار  CRM

4- معیارهای مهم در انتخاب و خرید نرم افزار CRM

5- کاربردهای نرم افزار CRM در کسب و کارها

6- معرفی بهترین نرم افزار CRM در ایران

7- دانلود نرم افزار CRM رایگان

8- معرفی بهترین پلاگین CRM وردپرس

9- نکات طلایی بعد از خرید و در خصوص استقرار نرم افزار  CRM

10- سوالات مهم در پیاده سازی  CRM – CRM Implementation

11- نکات مهم در استقرار نرم افزار CRM

12- هفت گام طلایی برای موفقیت در پیاده سازی نرم افزار CRM

13- بهترین نرم افزار CRM بین المللی در سال 2024

14- لیست برترین امکانات درخواستی از نرم افزار CRM

15- سوالات متداول انتخاب بهترین نرم افزار CRM

16- تجهیزات مناسب برای پیاده سازی نرم افزار CRM 

17- پادکست های نرم افزار CRM

اینفوگرافیک استقرار نرم افزار CRM

برای مشاهده تصویر با کیفیت ، بروی تصویر زیر راست کلیک کرده و آنرا ذخیره کنید

اینفوگرافیک نرم افزار crm

مزایای CRM :چرا باید به فکر خرید نرم افزار CRM باشیم؟

Why Think About Buying CRM Software?

نرم افزار CRM چیست؟ مزایای CRM چیست و به چه دلیل باید از آن استفاده کنیم ؟ دلایل زیادی را می توانیم لیست کنیم اما یکی از دلایل خیلی مهم ، اتوماتیک سازی فرآیند های مرتبط با مشتری است.

این نرم افزار ابزار بسیار مناسبی است تا به شما کمک کند :

  • هیچ چیز را در ارتباط با مشتریان خود فراموش نکنید
  • گردشکارهای اتوماتیک و جذاب بسازید
  • مشتری را در تمام مراحل خرید رهگیری کنید
  • یکپارچه سازی فوق العاده ای را بوجود بیاورید
  • تمام تماس های خود را بررسی وکنترل کنید
  • اشراف کاملی بروی فعالیت های پرسنل داشته باشید
  • گزارشات عجیب و غریبی را برای خود سفارشی سازی کنید
  • همواره به مشتری نشان دهید دائما” به فکر مشتری هستید
  • سوابق و تمام مراودات مشتریان بطور مداوم ثبت و ذخیره می شود
  • هر مشتری پروفایل مخصوص به خودش را دارد
  • قابلیت اتصال آسان به وب سایت شما
  • امکان درج و پیگیری تیکت توسط مشتری در هر لحظه
  • اتوماتیک سازی در ارتباط با مشتری
  • و….

خوب پس ما به دنبال راهکاری جامع هستیم تا بدون دردسر بتواند فعالیت های مدنظر ما را در خصوص ارتباط با مشتریان پوشش دهد.

قبل از اینکه وارد بحث اصلی بشوم ترجیح می دهم کمی در خصوص اینکه واقعا” باید به دنبال چه نرم افزاری باشیم، صحبت کنم ،

البته در مقاله دیگری در سایت با عنوان نرم افزار CRM کیلویی چند؟ به تفسیر به نکات مهمی اشاره کردم که قبل از خرید نرم افزار CRM باید به آنها توجه داشته باشید.

اما الان می خواهم از منظر دیگری چند مورد بسیار مهم را توضیح دهم.

دوستان ، شما بعد از اینکه دقیقا” مشخص کردید چه نیازهایی دارید بایستی چند اقدام مهم دیگر انجام دهید:

خرید crm

مزایای نرم افزار CRM

مزایا و معایب CRM

Advantages and Disadvantages of CRM

مزایای نرم افزار CRM

سیستم‌های اتوماسیون مدیریت ارتباط با مشتری می‌توانند برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ و تیم‌های آن‌ها مانند بازاریابی، فروش، خدمات مشتری، خدمات میدانی و تیم‌های اتوماسیون خدمات پروژه در جنبه‌های مختلف مفید باشند. آنها با هم نمودار رشد کسب و کار را با افزایش بهره وری محصول بالا می برند. با این کار، CRM قادر به بهبود و ساده سازی تعامل پیچیده مشتری است.

استفاده از سیستم CRM برای یک کسب و کار مزایای مختلفی دارد زیرا با بهبود خدمات مشتری، حفظ مشتری، ردیابی داده‌های مشتری، ساده‌سازی عملیات، کاهش هزینه‌ها و رساندن کسب‌وکار به سطح بعدی، بهترین خدمات ممکن را به مشتریان ارائه می‌دهد. CRM می تواند کاربر را در کانال های متعددی مانند ایمیل، رسانه های اجتماعی، چت زنده و تلفن با مشتری خود درگیر کند. شما می توانید با مشتری خود در هر پلتفرمی ارتباط برقرار کنید و تعامل با مشتری را در یک مکان پیگیری کنید، که به شما کمک می کند تصویر کاملی از هر مشتری به دست آورید.

یک CRM به درستی پیاده‌سازی شده در کسب‌وکار، با خودکار کردن وظایفی مانند انجام سفارش، مدیریت تماس با مشتری و ردیابی سرنخ، عملیات ساده‌سازی شده‌ای را فراهم می‌کند. ساده کردن عملکرد عملیات CRM به تمرکز بر فعالیت های استراتژیک تر برای کسب و کار کمک می کند و باعث صرفه جویی در هزینه و زمان می شود.

خدمات ارتباط با مشتری برای تعامل با مشتریان و ذخیره داده های آنها در یک مکان طراحی شده است. به حفظ روابط خوب با مشتری کمک می کند و رضایت مشتری را به ارمغان می آورد. با کمک CRM، تیم خدمات مشتری می تواند به مشکلات مشتریان گوش دهد و آنها را به سرعت و کارآمد حل کند. با این کار، تیم‌ها می‌توانند با هر مشتری تماس بگیرند تا قبل از بروز مشکل، کمک کنند.

نرم‌افزار CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) داده‌های مشتری را در یک مکان ذخیره می‌کند و به افراد اجازه می‌دهد تا زمینه‌های پیشرفت را کشف کنند و یک محیط کسب‌وکار در زمان واقعی ایجاد کنند که در آن کاربر می‌تواند تغییرات فوری ایجاد کند. با این کار می‌توانیم CRM یا عملکرد تجاری را تجزیه و تحلیل کنیم.

همانند CRM، تیم خدمات مشتری می تواند به هر مشتری که فروش هر کسب و کاری را افزایش می دهد دسترسی پیدا کند و پیشرفت هر فرصت فروش را دنبال کند. این اطلاعات برای بهینه سازی فرآیند فروش و اعمال روش هایی برای افزایش شانس فروش استفاده می شود. این یک ابزار مدیریت سرنخ است که با آن می‌توانیم مراقب باشیم که چه چیزی خوب کار می‌کند یا نه.

CRM می تواند تمام اطلاعات مشتری را جمع آوری کند تا به یک شرکت کمک کند تا بر روی مشتریان خاص با استراتژی های بازاریابی متفاوت برای افزایش فروش محصول تمرکز کند. تیم فروش تمام این اطلاعات را جمع‌آوری و مطالعه می‌کند تا استراتژی‌های جدیدی را برای ارائه محصولات جدید به مشتری و در نتیجه افزایش فروش محصول ایجاد کند. به همین دلیل مشتریان محصول و خدمات مورد نظر را دریافت می کنند که باعث می شود کسب و کار پاسخ های مشتریان را جمع آوری کند.

نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر هوش مصنوعی به کسب‌وکار کمک می‌کند تا سریع‌تر و هوشمندانه‌تر تصمیم بگیرد. هوش مصنوعی می‌تواند داده‌های تعاملات مشتری را جمع‌آوری کند و مشتریان را در رسانه‌ها و دستگاه‌ها ردیابی کند. برای برخی عملیات CRM، اکثر مشتریان از کانال های سلف سرویس مانند پورتال های مشتری یا پایگاه های دانش برای مسائل و سوالات ساده استفاده می کنند.

شرکت ها از ابزارهای مدیریت ارتباط با مشتری برای بقا در رقابت پایگاه های داده در حال رشد استفاده می کنند. پاسخگویی به نیاز خاص تعداد فزاینده مشتریان شخصاً دشوار می شود زیرا هر تعامل نیاز به تعهد خاصی از CSR (نماینده خدمات مشتری) دارد. ابزار نرم‌افزار CRM را می‌توان متناسب با هر بودجه‌ای طراحی کرد و به شرکت‌ها کمک کرد تا ضمن برآورده کردن نیاز مشتریان، خود را رشد و گسترش دهند.

تمام داده‌های جمع‌آوری‌شده در یک مکان متمرکز در CRM ذخیره و نگهداری می‌شوند، که می‌تواند به راحتی برای کسانی که به آن نیاز دارند تا به درستی کار کند، قابل دسترسی باشد. در CRM، یک کارمند یا کاربر می تواند به سرعت اطلاعات مورد نیاز را بدون عبور از چندین نقطه داده پیدا کند و در وقت کارمند صرفه جویی کند. همچنین کارمندان را به کارمندانی کارآمد و مولد تبدیل می کند که می توانند زمان بیشتری را به حل سایر مسائل مشتریان و شرکت اختصاص دهند.

داده‌های جمع‌آوری‌شده با ارزش، بینشی در مورد نیاز مشتریان، مشکلاتی که آنها با آن‌ها مواجه هستند، اصلاحات مورد نیاز، و اینکه چگونه می‌توانید به آنها خدمات بهتری ارائه دهید، می‌دهد. داده های جمع آوری شده را می توان در یک سیستم CRM ردیابی و ذخیره کرد که یک دید کلی از مشتریان در مورد محصول و تجارت شما ارائه می دهد. از آنجایی که CRM تمام داده‌های جمع‌آوری‌شده از ابزارهای مختلف (تراکنش‌های آنلاین، درخواست خدمات مشتری، جلسات فروش جانبی و غیره) را در زیر یک سقف ادغام می‌کند، ابزارهای اتوماسیون ردیابی داده‌های مورد نیاز را در عرض چند دقیقه بدون هیچ اشتباهی برای تیم آسان‌تر می‌کنند.

مزایای crm

معایب نرم افزار CRM

ابزار نرم‌افزار CRM یک سرمایه‌گذاری گران‌قیمت است که برخی از کسب‌وکارها فقط می‌توانند از عهده آن برآیند، و اگر سرمایه‌گذاری کنند، تضمین نمی‌کند که بازگشت سرمایه ارزش آن را داشته باشد. این یک سرمایه گذاری بزرگ است که عواملی مانند کاهش داده ها، هزینه یکپارچه سازی، آموزش و پشتیبانی نیز بر آن تأثیر می گذارد.

ابزارهای CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) می توانند مسئول از دست دادن اطلاعات مشتری باشند زیرا برخی از نرم افزارهای CRM اطلاعات مشتریان را با استفاده از اتصالات اینترنتی از راه دور پیگیری می کنند. به همین دلیل، گاهی سازمان نیاز به کنترل بر روی اطلاعات مشتری (جزئیات) دارد، به خصوص زمانی که یک رویداد خرابی سیستم اتفاق می افتد. یک CRM ناپایدار می تواند منجر به از دست دادن پول در درآمد شرکت در آینده شود.

هر کسب و کاری نمی تواند CRM را برای جمع آوری داده ها و ارتباط با مشتریان بپردازد. برخی از کسب‌وکارها نمی‌توانند مستقیماً مشتریان را اصلاح کنند، بنابراین به ابزار CRM نیاز ندارند. تشکیل CRM برای اینکه بتواند به درستی کار کند، شرکت یا کسب‌وکار باید پول زیادی از جمله مراحل مختلف خرج کند.

CRM یک ابزار کاملا خودکار است که از دخالت انسان جلوگیری کرده است. به طور خودکار تمام داده ها را جمع آوری و پردازش می کند. CRM به طور مؤثر روابط بین شرکت و مشتریان را مدیریت می کند زیرا مستقیماً بین افراد و کارکنان آن تعامل دارد. مشتریان می توانند به دلیل از دست دادن تماس انسانی، کاهش فروش و درآمد، به هر جایی تغییر مکان دهند.

همانطور که می دانیم CRM اطلاعات حساس مشتریان را جمع آوری و ذخیره می کند که سایر طرف ها می توانند از آنها سوء استفاده کنند. به عنوان مثال، شرکت‌های میزبانی وب داده‌های جمع‌آوری‌شده را می‌گیرند و به شخص ثالثی می‌فروشند که از داده‌ها سوء استفاده می‌کند و باعث ضرر افراد می‌شود.

یک کسب و کار فقط می تواند یک سیستم CRM را سفارشی کند و CRM را متناسب با نیازها و نیازهای خاص خود قرار دهد. می تواند مشکلاتی را برای کاربران CRM ایجاد کند. آنها ناامید می شوند و به کمک نیاز دارند تا سیستم را مطابق با نیازهای خود کار کند.

برخی از سیستم های CRM می توانند کاربر پسندتر باشند زیرا کاربران باید یاد بگیرند که چگونه از CRM استفاده کنند تا در زمان و انرژی صرفه جویی کنند تا سیستم مطابق با آنها کار کند. برخی از کسب و کارهای کوچک سعی می کنند از استفاده از CRM خودداری کنند زیرا برای رسیدگی به آن نیاز به کمک دارند.

بدون شک نصب CRM در سیستم سریع و آسان است و همچنین یک تجربه هیجان انگیز برای کارمندان است زیرا یک فرآیند کاملاً خودکار است که در آن داده ها می توانند در یک مکان ساده شوند.اما همه چیز با شروع اجرای آن تغییر می کند زیرا CRM به طور کامل سفارشی نشده است، بنابراین، گاهی اوقات پیاده سازی با پیکربندی سیستم همراه نمی شود

مشکلات امنیتی زیادی در CRM وجود دارد، مانند از دست دادن داده ها و هک شدن داده ها توسط شخصی. در CRM، داده‌های جمع‌آوری‌شده در یک مکان متمرکز ذخیره می‌شوند که می‌توان با روش‌های غیرمنصفانه به آن دسترسی داشت. در موردی دیگر، داده‌های نادرست می‌توانند توسط کارمندان اضافه شوند یا ارقام را دستکاری کنند که منجر به برنامه‌ریزی اشتباه می‌شود.

در CRM، داده های ذخیره شده مختل نمی شوند. در غیر این صورت، متمرکز است، که ممکن است به دلیل هکرها یا ابزارهای غیرمنصفانه در خطر باشد یا از بین برود. زمانی که مهاجمان سعی می کنند آن ها را بدزدند، یا به کارکنان یا کارمندان اطلاعات اشتباه داده می شود، کل داده تحت تأثیر قرار می گیرد.

کسب و کارهای کوچک ممکن است به آن نیاز نداشته باشند، اما کسب و کارهای بزرگ از CRM در مقیاس بزرگ استفاده می کنند. برای این منظور با ارائه جلسات آموزشی از متخصصان منصوب به کارکنان خود آموزش می دهند. این شرکت برای بهبود بهره وری خود در آموزش کارکنان سرمایه گذاری می کند، جایی که کارمندان با ویژگی ها و عملکردهای مختلف CRM مواجه می شوند و آن را یاد می گیرند. این تجربه به آنها در تمام مراحل CRM کمک خواهد کرد.

معایب crm

نکات طلایی قبل از خرید نرم افزار CRM :

Golden Tips Before Buying CRM Software

۱- مشخص کنید آیا می خواهید نرم افزار CRM شما به نرم افزارهای مالی و انبار و سایر نرم افزارها متصل شود یا خیر.

این موضوع تاثیر بسیاری را بروی قیمت نهایی نرم افزار و انتخاب شما خواهد گذاشت ،

بسیاری از شرکت های ارائه دهنده نرم افزار CRM یا هزینه های بالایی را برای یکپارچه سازی اعلام می کنند و یا نرم افزار آنها کلا” امکان اتصال را ندارد و شما بعد از خرید اگر متوجه این مورد شوید سه راه بیشتر ندارید:

یا بایستی نرم افزار خود را دور بیاندازید و به سراغ نرم افزار دیگری بروید

و یا قرارداد سفارشی سازی و توسعه اختصاصی با شرکت نرم افزاری ببندید و منتظر باشید و منتظر باشید و منتظر باشید و…..

راه سومی هم وجود دارد: با همین نرم افزاری که خریدید بسازید و بسوزید و …

یکپارچه سازی crm

سخت افزار crm

۲- زیرساخت های سخت افزاری شما برای خرید نرم افزار CRM مناسب است؟

مورد دیگری که باید راجع به آن صحبت کنم زیرساخت های شما است،

اگر تمایل دارید( البته تمایل دارید اینجا کلمه مناسبی نیست ، چون شما بایستی با دلیل و منطق و مدرک به این نتیجه برسید که چه نرم افزاری مناسب شما است نه از روی خواست قلبی یا نظر مدیریت!) از نرم افزارهایی استفاده کنید که بروی سرور شما در محل شرکت نصب شوند ،

هزینه های سخت افزاری مدنظر شرکت نرم افزاری را به شدت مورد بررسی قرار دهید تا در هنگام خرید نرم افزار CRM ، هزینه های شما سر به فلک نکشد!

۳- چقدر بودجه برای خرید نرم افزار CRM در اختیار دارید؟

تعیین دقیق بودجه در درسترس برای خرید نرم افزار CRM یکی از عوامل مهمی است که مدیرانی که مسئول خرید هستند اصلا” به آن دقت نمی کنند ،

فقط از این شرکت به آن شرکت می روند و به دنبال خرید آپولو هستند! غافل از اینکه شرکت تنها ۱۰ میلیون تومان بودجه برای خرید نرم افزار CRM ، در نظر گرفته است!

بعد از اینکه مشخص شد چه میزان بودجه در اختیار دارید ،

هزینه های سخت افزاری را هم منظور کنید،

هزینه های نصب و پشتیبانی و مالیات بر ارزش افزوده را جدی بگیرید،

البته هزینه پشتیبانی سالیانه را حتما” بپرسید و در آخر بابت هزینه های سفارشی سازی پیش فاکتور دریافت کنید و یا در قرارداد خود در نظر بگیرید تا اگر در حین کار با نرم افزار نیاز به سفارشی سازی داشتید هزینه های آن برای شما کاملا” مشخص باشد.

پس کلا” با دقت بسیار زیاد کل هزینه های خرید نرم افزار را جویا شوید و فقط قیمت نرم افزار به نتهایی را نپرسید!

بودجه crm
پکیج crm

۴- به دنبال شرکت های پکیج فروش نباشید!

برخی از شرکت ها تنها اقدام به فروش فارسی ساز، تقویم شمسی و… ، نرم افزارهای CRM خارجی می کنند

و پس از فروش هیچ مسئولیتی در قبال راه اندازی نرم افزار در مجموعه شما ندارند،

حتما” بیشتر بررسی کنید و ببینید آیا امکان نصب و پشتیبانی را هم دارند یا خیر! اگر خیر آیا خودتان تخصص لازم را در این زمینه دارید؟

البته اگر تصمیم دارید هزینه زیادی نکنید هم باز این راه پیشنهاد نمیشود، در نهایت هیچگاه نرم افزاری که مدنظرتان بوده است را نخواهید داشت.

۵- نرم افزار CRM شما با عباس آقا بقال فرق داره!

از مشتریان شرکت های نرم افزاری اطلاعات نرم افزاری بگیرید اما نپرسید خوبه یا نه!

نیاز اون با شما فرق داره، اول بپرسید چه استفاده ای از نرم افزار می کنه و چه نیازی داشته؟ چه خدماتی رو دریافت کرده؟

ممکن است شما بپرسید نرم افزاری که خریدی خوبه؟

میگه آره عالیه! بعد که ازش می پرسی چه استفاده ای ازش می کنی ، میگه ارسال پیام کوتاه رو برام آسون کرده!

نیازش همین بوده! 

بعد به جای پنل های رایگان پیامکی، پول داده نرم افزاری خریده که باهاش اس ام اس بزنه!

آیا شما هم همین نیاز رو دارید؟ پس مراقب باشید…

تولیدکننده crm
اتوماتیک سازی در crm

6- به فکر اتوماتیک سازی در ارتباط با مشتری باشید!

هدف ما از خرید نرم افزار CRM اتوماتیک سازی کلیه فرآیندهای مرتبط با مشتریان و کاهش حجم فعالیت های پرسنل است.

اگر ما نرم افزاری خریداری کنیم که مشکلی را به مشکل های ما اضافه کند و علاوه بر آن هیچ کدام از اطلاع رسانی ها ، فروش ها ،بروزرسانی ها ، پیگیری ها، وظایف ، ارائه پیشنهادات خاص به مشتری ،یادآوری ها ،راهنمایی ها و… را اتوماتیک سازی نکند ، خرید این نرم افزار کاملا” اشتباه است.

ما باید بتوانیم گردشکارهای متنوعی را ایجاد کنیم تا سیستم بصورت اتوماتیک به تک تک مشتریان رسیدگی کند.

معیارهای مهم در انتخاب و خرید بهترین نرم افزار CRM

Important criteria in selecting and purchasing CRM software

این معیارها به ترتیب اولویت نوشته شده اند:

۱- میزان پشتیبانی که توسط شرکت نرم افزاری ارائه می شود

۲- سابقه و حسن شهرت شرکت نرم افزاری

۳- توانایی نرم افزار در تطبیق با کار (عملکرد) شرکت

۴ -پتانسیل رشد و توسعه نرم افزار

۵ -قیمت نرم افزار

۶- کیفیت مستند سازی

۷- نحوه عملکرد نرم افزار

۸- سهولت در استفاده

۹- سهولت اجرا (راه اندازی)

۱۰ -تطبیق با سخت افزارهای موجود

پیشنهاد می کنم حتما” سری به فیلم آموزشی ۸ گام در انتخاب بهترین نرم افزار CRM بزنید

این فیلم آموزشی فوق العاده در ۸گام ، قدم به قدم به شما کمک می کند تا در مسیر صحیح انتخاب بهترین نرم افزار CRM مناسب گام بردارید.

کاربردهای نرم افزار CRM در کسب کارها

CRM Software functions in Businesses

در این فیلم آموزشی که با زیرنویس فارسی است ،با کاربرد نرم افزارهای CRM آشنا می شوید و در انتها یک نمونه را در رستوران می بینید.

برای مشاهده سایر دروس دوره رایگان مدیریت ارتباط با مشتری به لینک زیر مراجعه نمایید.

می خواهم فیلم های این دوره را ببینم

میرسیم به معرفی بهترین نرم افزار CRM موجود در کشور ، همانطور که می دانید برخی از نرم افزار های On-Premise هستند

و برخی دیگر On-Demand که می بایست در خرید نرم افزار به آن دقت کنید.

اگر تمایل دارید تا اطلاعات مشتریان شما بروی سرورهای شرکت خودتان باشد از نرم افزارهای On-Premise استفاده کنید.

مورد دوم اینست که :

برخی از نرم افزارهایی که توسط شرکت های ایرانی ارائه می شود متن باز یا (Open Source ) هستند،

برخی دیگر کرک شده و برخی دیگر کاملا” از پایه توسط شرکت ایرانی برنامه نویسی شده اند، که در خرید می توانید این مورد را هم مدنظر قرار دهید.

بیشتر تلاش کردم شرکت هایی که تجربه مناسبی در پروژه های بیشتری داشته اند و امکانات و خدمات پشتیبانی خوبی را به مشتریان ارائه می کنند، معرفی کنم.

ترتیب زیر براساس حروف الفبا بوده و نشان دهنده الویت و برتری شرکت خاصی نیست، تغییر اولویت نمایش شرکت ها به علت تبلیغات است.

این لیست به مرور کامل تر خواهد شد..

معرفی بهترین نرم افزار CRM و مقایسه شرکت های نرم افزار CRM در ایران:

Introducing the best CRM software and comparing CRM software companies in Iran:

نرم افزار CRM اوج
نرم افزار CRM اوج، فراتر از یک نرم افزار برای مدیریت ارتباط با مشتری است. شما می توانید تمامی فعالیت های کسب و کار را حول محور مشتری یکپارچه سازی کنید.
اوج بگیرید تا با نگاهی از بالا به تمامی امور مسلط شوید، در وقت خود صرفه جویی کنید و با هزینه‌ای کمتر درآمد بیشتری بدست بیاورید .
تمام بخش های نرم افزار براساس نیاز کسب و کارهای ایرانی ایجاد و طراحی شده است که به شما کمک می کند تا تمام فرآیندهای مرتبط با مشتریان را به طور کامل اتوماتیک سازی کنید.

امکانات نرم افزار CRM اوج :

  • مشتریان بالقوه
  • مدیریت محصولات و خدمات
  • باشگاه مشتریان
  • مدیریت اهداف فروش
  • صدور فاکتور و پیش فاکتور
  • گزارش جامع و حرفه ای
  • مدیریت جلسات
  • مدیریت پروژه ها
  • و بسیاری قابلیت های دیگر

شرکت پرنیان پردازش پارس از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را در حوزه نرم افزار آغاز نمود.

این شرکت از ابتدای تاسیس، تمرکز خود را بر ارائه نرم افزارهای یکپارچه حوزه مدیریت کسب و کار قرار داد.

این نرم افزار ها شامل نرم افزار CRM، مدیریت فرآیندها BPMS، اتوماسیون اداری، هوش تجاری ، پورتال  و … می باشد. پرنیان با فعالیت مداوم، طی بیش از یک دهه توانست کیفیت خدمات خود به بیش از ۲۰۰۰ مشتری متنوع را حفظ و رضایت مشتریان را کسب نماید.

این مشتریان شامل کسب و کارهای کوچک و بزرگ، صنایع، شرکت ها، اصناف ، سازمان های کوچک و بزرگ، ادارات و استارتاپ ها می باشند.

همچنین پرنیان با همکاری گروه حاتم طهرانی و بهره مندی از نظرات کارشناسی متخصصین این گروه توانسته است به مشتریان خود کمک کند، ضمن افزایش دانش و بهینه سازی فرآیندها و فعالیت های تجاری خود ،بتوانند در شرایط سخت اقتصادی،  موقعیت خود را حفظ و به رشد خود ادامه دهند.

پرنیان هدف و برنامه خود را بر انتخاب بهترین نرم افزارها با استانداردهای جهانی قرار داد و با تلاش مستمر توانسته است که ضمن بومی سازی و شخصی سازی سیستم ها برای مشتریان متنوع خود، امکانات مورد نیاز آن ها را شناسایی در قالب افزونه های استاندارد ارائه نماید. 

در حال حاضر این شرکت با بروز رسانی فناوری های خود نسبت به ارائه سرویس های کسب و کارها با تکنولوژی های به روز اقدام نموده و تمامی نرم افزارهای خود را علاوه بر نسخه لوکال، به صورت ابری و با برند اورست نیز به مشتریان ارائه می دهد.

این سرویس ها و نرم افزارها به صورت ساده، یکپارچه و در استانداردهای جهانی،  در هر شرایط مکانی در دسترس مشتریان قرار گرفته است.

به نحوی که امکان مدیریت و ارتباطات به سهولت و الکترونیکی فراهم گردد. معماری توسعه پذیر و قابلیت تقسییم بار در زیر ساخت های سرویس های ابری اورست به خوبی فراهم شده است.

امکانات نرم افزار CRM پرنیان :

  • یکپارچه با نرم افزار حسابداری آنلاین سامیار
  • یکپارچه با فروشگاه ساز اینترنتی ووکامرس
  • قابلیت ارتباط دو سویه با وردپرس
  • قابلیت اتصال به سیستم تلفنی VOIP و سانترال
  • قابلیت ارسال و دریافت پیامک، پیام صوتی، فاکس و ایمیل
  • امکان چت تلگرامی با مشتری از طریق CRM و در پرونده مشتری
  • قابلیت اتصال به تقویم، لیست وظایف و پیامک های تلفن همراه
  • امکان ارتباط با سرویس ایمیل مارکتینگ میلرلایت
  • و بسیاری قابلیت های دیگر

قیمت نرم افزار CRM مایکروسافت اورست:

نسخه ابری پایه نرم افزار، 3 میلیون و پانصد هزار تومان بصورت سالیانه است که بسته به امکانات و ماژول های زیر می بایست هزینه جداگانه ای را پرداخت نمایید:

  • پیامک
  • تیکتینگ
  • فاکس
  • VOIP و سانترال
  • پیام اجتماعی
  • شمارنده خودکار
  • نقشه
  • انبارداری
  • گزارشات – مالیات
  • ایمیل مارکتینگ

برای دریافت لینک دمو و کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

شرکت آیکو - crm

این شرکت از سال ۱۳۸۰ تجربه فروش نرم افزار مایکروسافت CRM را در ایران دارد و عضو شورای عالی انفورماتیک و همچنین عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور است.

آیکو مجری بیش از ۶۵۰ پروژه نرم افزاری موفق در کشور است.

باتوجه به شناخت کامل این شرکت از نرم افزار مایکروسافت CRM و پیچیدگی های پیاده سازی این نرم افزار، توانسته است به خوبی از پس آن برآمده و مشتریان از خدمات پشتیبانی،آموزش و نصب رضایت بالایی دارند.

اگر تصمیم گرفته اید نرم افزار مایکروسافت خریداری کنید این شرکت با سابقه درخشان خود و همچنین توانایی مشاوره در پیاده سازی این نرم افزار می تواند بهترین نتیجه را برای سازمان شما همراه داشته باشد.

شرکتهای مختلفی همچون : پارس آنلاین ، بانک سامان، بانک کارآفرین، گروه صنعتی بارز، ایران اچ پی ، تبیان، دانشگاه شریف، رژودرم، سباآسانبر، گروه صنعتی انتخاب  و… از جمله مشتریان مهم این شرکت هستند.

خدمات این شرکت شامل:

پیشنهاد من به شما در مورد نرم افزار مایکروسافت CRM آیکو:

پیشنهاد می کنم اگر شرکت متوسط رو به بالا هستید یعنی تعداد پرسنل بالای ۱۵ نفر است و زیرساخت های نرم افزاری مناسبی دارید و تصمیم به استفاده از مایکروسافت گرفته اید ،

این شرکت را با توجه به تجربیات ارزشمندی که در پروژه های مختلف دارد، جزء گزینه های مهم خود قراردهید.

امکان ثبت نام و مشاهده دمو آنلاین نرم افزار در سایت این شرکت وجود ندارد.

قیمت نرم افزار سی آر ام مایکروسافت آیکو:

قیمت نرم افزار این شرکت به عوامل متعددی از جمله خدمات جانبی مدنظر، اتصالات نرم افزار ، ایجاد گردشکار ، ورود اطلاعات داخل نرم افزار و… دارد ، اما نسخه پایه از حدود ۳٫۵ میلیون تومان به بالا می باشد.

ایده آل crm

شرکت کارا افزار ایده آل با تولید مجموعه نرم افزار های مدیریت کسب و کار از سال ۱۳۸۸ آغاز به فعالیت نموده است.

مشتریان این شرکت درحوزه کاری های مختلف می باشند که می توانید لیست مشتریان آن ها در حوزه های کاری مختلف را درخواست کنید.

این نرم افزار کلیه فرآیند های مربوط به بازاریابی و فروش و خدمات و مدیریت مخاطبین و مشتریان از پیدا کردن سرنخ تا ثبت کلیه پیگیری ها و مذاکرات و خدمات و مدیریت فروش و نامه ها و کارتابل ها و یادآوری ها را در ساده ترین حالت و سریع ترین زمان انجام می دهد

این شرکت علاوه بر امکانات اصلی نرم افزار خود که می توانید با مراجعه به سایت این شرکت آنرا ملاحظه کنید امکانات ویژه زیر را نیز ارائه می نماید.

امکانات ویژه شامل:

اپلیکیشن موبایل

قابلیت اجرا در بستر موبایل تحت نرم افزار طراحی شده مختص گوشی تلفن همراه جهت انجام امور فوری و کلیدی از نرم افزار

نمایش موقعیت مکانی مشتری

با ثبت موقعیت مکانی مشتری بر روی نقشه در نرم افزار CRM ایده آل و استفاده از اپلیکیشن موبایل نرم افزار، به راحتی می توانید موقعیت مکانی مشتری و جابجایی های کاربران را بصورت آنلاین بر روی نقشه مشاهده نمایید.

ثبت اطلاعات مشتری از سایر برنامه ها در CRM

با استفاده از وب سرویس نرم افزار،  می توانید اطلاعات مشتریان خود را از طریق وب سایت و یا سایر نرم افزارها به بانک اطلاعاتی مشتریان خود اضافه نمایید.

باشگاه مشتریان و فروشگاه آنلاین

ثبت سفارش یا ارجاع تیکت از سمت مشتری از طریق باشگاه مشتریان و همچنین خرید آنلاین از طریق فروشگاه آنلاین

فرم ساز و گردش کار :

طراحی و اجرای انواع فرم های درون سازمانی و برون سازمانی و امکان گردش فرم ها و تعریف انواع فرایند های کاری

پیشنهاد من به شما در مورد نرم افزار CRM ایده آل:

با توجه به اینکه این شرکت در صورت نیاز شما راهکار جامعی را ارائه می کند ، گزینه خوبی است.

پیشنهاد می کنم قبل از خرید نرم افزار، نظر سایر مشتریان این شرکت را که فعالیت ها و نیازهای آنان مشابه شماست را جویا شوید.

نرم افزار طلوع CRM

شرکت ایده پرداز طلوع از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را در زمینه تولید نرم افزار CRM آغاز کرده و  موفق به اخذ گواهینامه های زیر شده است:

۱- جواز تاسیس از وزارت صنعت معدن و تجارت

۲- پروانه انتشار نرم افزار از وزارت ارشاد

۳- گواهی رتبه بندی و احراز صلاحیت شرکت های انفورماتیکی از شورای عالی انفورماتیک کشور

۴- پروانه بهره برداری از وزارت صنعت معدن و تجارت

این شرکت نرم افزار خود را هم بصورت نصب بروی سرور و هم بصورت کلود ارائه می کند که از جمله نقاط قوت این مجموعه به شمار می رود.

شما به راحتی می توانید یک نسخه کوچک نرم افزار این شرکت را به رایگان دانلود کنید و از آن استفاده کنید .

در صورتیکه تمایل به خرید داشتید می توانید اطلاعات آنرا به نرم افزار اصلی انتقال دهید.

این شرکت تلاش کرده است تا با سفارشی سازی نرم افزار براساس نوع کاربرد آن در مشاورین املاک، آژانس های مسافرتی ، نمایندگی های بیمه و… تخصصی تر در این زمینه حرکت کند.

پیشنهاد من به شما در مورد نرم افزار طلوع CRM :

با توجه به اینکه این شرکت یکی از قدیمی ترین شرکتهایی است که در حال فروش نرم افزار CRM است و تجربیات ارزشمندی را در پروژه های مختلف به دست آورده است.

پیشنهاد می کنم براساس نیاز خود سری به نسخه تحت وب بزنید و یا نسخه رایگان را به راحتی دانلود کنید .

پیشنهاد می کنم شرکت های کوچک ومتوسط از این نرم افزار استفاده کنند.

نرم افزار این شرکت صدورفاکتور و پیش فاکتور نیز برای شما انجام می دهد.

برای مشاهده مشتریان این شرکت و تاییدیه های دریافتی به سایت رسمی مراجعه بفرمایید.

امکان نصب نرم افزار به رایگان وجود دارد و خرید نسخه آنلاین نیز بصورت اینترنتی امکان پذیر است.

قیمت نرم افزار CRM طلوع :

قیمت نرم افزار سی ار ام بسته به نسخه های مختلف از ۱ میلیون تا ۴ میلیون تومان است.

قیمت نسخه ابری از ماهی ۱۵۰ هزار تومان است.

شرکت فناوری اطلاعات آوب (پارس ویتایگر) فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده است.

نرم افزار اوپن سورس ویتایگر را به فارسی ترجمه کرده است و با اضافه کردن امکاناتی همچون تقویم شمسی و ماژول های مختلف نسبت به ارائه آن اقدام کرده است.

امکانات و قدرت فوق العاده نرم افزار ویتایگر CRM برکسی پوشیده نیست.

این نرم افزار برای سفارشی سازی بسیار مناسب بوده و تمام نیازهای شما را برطرف خواهد کرد.

نرم افزار CRM پارس ویتایگر قابلیت اجراء برروی یک کامپیوتر و یا اجرا بر روی بستر وب و یا شبکه را دارا می باشد.

شفاف سازی در امکانات و قیمت نرم افزار از جمله نقاط قوت این شرکت به شما می آید.

شما به راحتی می توانید کاتالوگ قابلیت های نرم افزار را ملاحظه کرده و هر نسخه ای که مدنظر شما بود را تهیه کنید.

عدم وجود محدودیت در تعداد کاربران نرم افزار و عدم وجود محدودیت زمانی در استفاده از نرم افزار و ارائه فیلم آموزشی کار با نرم افزار ار نقاط قوت آن به شما می رود.

نکته مهمی که درتوضیحات قابلیت های نرم افزار به چشم میخورد امکان سفارشی سازی بصورت کامل توسط خود شما وجود دارد،

درست است که نرم افزار ویتایگر متن باز است،

اما برخی از شرکت های ایرانی ارائه کننده این نرم افزار دسترسی به کدها را مسدود کرده و امکان هیچ گونه تغییری را به شما نمی دهند ،

اما پارس ویتایگر عنوان کرده است که هسته نرم افزار متن باز است و شما می توانید تمام تغییرات مدنظر خود را ایجاد کنید.

شما می توانید ماژول های حرفه ای این نرم افزار را بصورت جداگانه و بسته به نیاز خود تهیه کنید.

  • ماژول اتصال به سامانه پیامک
  • ماژول اتصال به سانترال پاناسونیک
  • ماژول اتصال بهVOIP
  • پورتال مشترکین
  • پی دی اف ساز

پیشنهاد من به شما در مورد پارس ویتایگر CRM:

نرم افزار ویتایگر قابلیت سفارشی سازی فوق العاده ای دارد و اگر در واحد IT مجموعه خود فردی مسلط به PHP دارید ، می توانید با این نرم افزار نون هم بگیرید!

به همه چی وصل میشود و ایجاد تغییرات در آن به سادگی انجام میشود.

حتما” امکانات فوق العاده آنرا بررسی کنید و مطمئن هستم که شگفت زده خواهید شد.

بخش گردشکار نرم افزار به خوبی نیاز شما را برآورده می کند.

ویتایگر نرم افزار منتخب ۲۰۱۸ Gartner Peer Insights Customers

لیستی از مشتریان این شرکت در سایت رسمی پارس ویتایگر مشاهده نمیشود.

شما می توانید به راحتی نسخه آنلاین و تحت وب را مشاهده کرده و بررسی کنید.

قیمت نرم افزار CRM پارس ویتایگر:

این شرکت نسخه های مختلفی را ارائه کرده است که نسخه استارتر ۹۹۰ هزار تومان و نسخه پیشرفته ۴ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان است.

البته شما برای ماژول ها و افزودنی های نرم افزار CRM نیز باید هزینه های جداگانه ای پرداخت نمایید همانند:

  • ماژول اتصال به سامانه پیامک
  • ماژول اتصال به سانترال پاناسونیک
  • ماژول اتصال به VOIP
  • پورتال مشترکین
  • پی دی اف ساز
نرم افزار پیام گستر crm

پیام گستر یکی از محصولات نرم افزاری شرکت تجارت الکترونیک اول (تاسیس ۱۳۸۹) است.

این شرکت با هدف پاسخ گویی به ترکیبی از نیازهای اطلاعاتی، ارتباطی، مشتری مداری و فروش در خدمت کسب و کارهای ایرانی قرار گرفته است.

این شرکت در سایت رسمی خود درج کرده است که بیش از ۲۰۰۰ برند از نرم افزار CRM این شرکت استفاده می کنند

و خود را رهبر بازار نرم افزارهای CRM ایران معرفی می کند که قضاوتی در این خصوص نمی کنیم.

شما درسایت این شرکت می توانید فرم درخواست دموی ۳۰ روزه نرم افزار را پر کنید تا به شما دسترسی داده شود.

این نرم افزار توسط برنامه نویسان ایرانی نوشته شده است و تمام نیازهای نرم افزاری شما را پوشش خواهد داد.

شما می توانید کاتالوگ نرم افزار و توضیحات بیشتر رادر سایت رسمی آنها مطالعه بفرمایید.

این شرکت به بانک اطلاعاتی مشاغل دسترسی دارد:

مشاهده و ارتباط با بیش از ۲۲۰ هزار رکورد از مشاغل کشور
به روز رسانی ماهانه بیش از ۱۰ هزار رکورد

این نرم افزار به دو روش امکان نصب و راه اندازی دارد: نصب بروی سرور شما در شرکت ، نصب بروی سرور اختصاصی خارج شرکت

ایجاد چرخه های کاری با امکانات متنوع ، مدیریت درخواست های مشتریان و بخش باشگاه مشتریان از جمله امکانات جذاب این نرم افزار است.

پیشنهاد من به شما در مورد پیام گستر:

این شرکت نرم افزار کاربردی و خوبی را ارائه کرده است ،

حتما” قبل از خرید سری به بخش پلن های پشتیبانی بزنید تا با نحوه پشتیبانی این شرکت و هزینه های آن نیز آشنا شوید.

برگزاری دوره های متنوع آموزشی در حوزه CRM از جمله اقدمات تحسین برانگیز این شرکت است.

این نرم افزار ترجیحا” مناسب کسب و کارهای متوسط و بزرگ است.

قیمت نرم افزار سی آر ام پیام گستر:

نسخه پایه نرم افزار ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که بسته به امکانات انتخابی مبلغ آن تا ۴۶ میلیون تومان افزایش پیدا می کند.

نرم افزار CRM رایگان پی سی آفیس از سال 1389 توسط متخصصان و برنامه نویسان مجرب ایرانی از پایه و بصورت کاملا” بومی سازی شده در اختیار کسب و کارهای مختلف قرار گرفته است.

این نرم افزار ساده و فوق العاده حرفه ای طراحی شده است تا به شما کمک کند تمام نیازهای خود را در خصوص پاسخگویی تلفن و مدیریت پرسنل و مشتریان انجام دهید .

تمرکز اصلی این نرم افزار CRM رایگان ،بروی تماس های ورودی و خرجی مشتریان و مانیتورینگ تماس ها است و در عین حال با امکانات جذابی همانند صدورپیش فاکتور و فاکتور ، اتصال به پنل پیام کوتاه ، مدیریت و دسته بندی مشتریان ، تعیین انواع وظیفه و رویداد  و یادآوری برای پرسنل، ایجاد و ساخت انواع فرم های سفارشی  و گزارشات جذاب، نیازهای یک کسب و کار کوچک را به خوبی پوشش می دهد.

اگر می خواهید بدانید چرا نرم افزار CRM پی سی آفیس رایگان شده است حتما فیلم روبرو را مشاهده کنید.

یکی از قابلیت های مهم نرم افزار ، نصب آسان بروی لپ تاپ یا رایانه شماست که به سادگی می توانید آن را نصب کنید و سانترال را به لپ تاپ خود وصل کنید و از همان روز اول با تماس هر مشتری پاپ آپ تماس را بیینید و حتی پاپ آپ را به کاربر مدنظر انتقال دهید.

پس نیاز به سرور عجیب و غریبی ندارید و هزینه های جانبی از جمله پشتیبانی را هم می توانید پرداخت نکرده و با فیلم و راهنمای آموزشی کاملی که تهیه شده است به خوبی از عهده نصب بر آیید.

با توجه به سرمایه گذاری گروه حاتم طهرانی در نرم افزار CRM P30OFFICE، این نرم افزار بصورت صد در صد رایگان به همراه فیلم ها و فایل های آموزشی ارائه می شود، تا تمام کسب و کارهای کوچک بتوانند به سادگی آن را دانلود و نصب کنند.

پیشنهاد من به شما در مورد نرم افزار CRM رایگان:

پیشنهاد می کنم قبل از خرید هر نرم افزاری اگر مدیریت تماس های مشتریان برای شما اهمیت دارد این نرم افزار و امکانات آن را به دقت بررسی نمایید و مطمئن باشید با فیلم های آموزشی آن به سادگی می توانید تنظیمات را انجام داده و کار با نرم افزار را شروع کنید.

قیمت نرم افزار پی سی آفیس CRM :رایگان

 

نرم افزار دانا CRM

شرکت داناپرداز فعالیت خود را از سال 1385 آغاز کرده است. کار اصلی این شرکت تولید محصولات نرم افزاری برای کمک به سازمان ها و کسب و کارها است.
پس از گذشت بیش از 15 سال از شروع فعالیت داناپرداز، در حال حاضر بسیاری از سازمان های بزرگ دولتی مثل بانک ها، وزارت خانه ها و نهاد ها و موسسات کشور از محصولات این شرکت برای مدیریت واحد فناوری اطلاعات خود استفاده می کنند.
علاوه بر آن، محصولات CRM و Help Desk داناپرداز به بسیاری از شرکت ها و کسب و کارهای بزرگ و کوچک قدرت داده تا از پتانسیل خودشان بهترین استفاده را کرده، در رقابت پیروز شوند و با سرعت زیادی رشد کنند.

پیشنهاد من به شما در مورد نرم افزار دانا CRM:

نرم افزار CRM دانا ابزارهای ضروری و کاربردی زیادی رو در اختیار تیم فروش قرار میده که موجب نظم دهی، افزایش سرعت و پیگیری بهتر فرصت ها میشه

قیمت نرم افزار دانا CRM :

نرم افزار CRM دانا، به دو شکل ابری (Cloud) و محلی (On-Premises) قابل خریداری است.

اگر تمایل به خرید نسخه ابری داشته باشید از ماهیانه 1 میلیون تومان برای 5 کاربر در نسخه پایه باید هزینه پرداخت کنید

برای اینکه افزونه های جانبی همانند تیکتینگ ، چت حرفه ای ، یکپارچگی با تلفن و … را داشته باشید باید از 2 میلیون تا 8 میلیون تومان هزینه کنید.

برای خرید نسخه محلی شما برای 5 کاربر در نسخه پایه حرفه ای 21 میلیون و 800 هزار تومان به بالا باید هزینه بپردازید.

دیدار crm

نرم افزار دیدار CRM متعلق به شرکت نرم نگاران آرمیتیس بوده و از سال ۱۳۹۳ به بازار معرفی شده است.

این نرم افزار تنها بر بستر کلود ارائه می شود و توسط برنامه نویسان خلاق این شرکت تولید شده است.

تمام فعالیت های اصلی شما در نرم افزار بروی کاریز یا قیف فروش اتفاق می افتد

و علاوه بر اینکه می توانید نرم افزار خود را به سیستم های ارسال و دریافت ایمیل، ارسال و دریافت فاکس ، ارسال و دریافت پیام کوتاه متصل کنید ، می توانید پاپ آپ تماس های ورودی خود را نیز در نرم افزار دریافت کنید.

امکان سفارشی سازی در این نرم افزار وجود ندارد و تیم بازاریابی بسته به نیازی که از سوی مشتریان دریافت می کند

و اگر آن نیاز توسط سایر کاربران از رتبه بالایی برخوردار باشد ، امکان جدید ایجاد و برای همه کاربران فعال میشود.

سادگی کار با نرم افزار و هزینه منطقی آن برای شرکت های کوچک و متوسط کاملا” توجیه پذیر بوده و اغلب شرکت های کوچک این نرم افزار را جزو یکی از گزینه های مهم خود در انتخاب نرم افزار در نظر می گیرند.

شما هزینه نرم افزار را بصورت ماهیانه و سالیانه براساس تعداد کاربر مدنظر خود پرداخت می کنید و همه چیز شفاف بوده و با هزینه های جانبی مواجه نخواهید شد.

از قابلیت های جالب نرم افزار اینست که لیست مشتریان و پرونده مشتری همه چیز را در مورد مشتری به شما خواهد گفت،

مذاکرات صورت گرفته – همکاران – لیست خریدهای قبلی و حتی بیشتر مثلا اینکه آیا مشتری شما خوش اخلاق است یا بد اخلاق !

نکته جالب دیگر اینست که شما می توانید سنجش اتوماتیک تعاملات کارمندان با مشتریان را فعال کنید تا مشتریان نظر خود را در تعامل با پرسنل برای شما ارسال کنند.

مورد دیگر که برای من جالب است اینست که بخشی تحت عنوان بازی پردازی در نرم افزار وجود دارد

یعنی شما می توانید رقابت بین پرسنل را جذاب و تبدیل به یک بازی سرگرم کننده کنید.

پیشنهاد من به شما در مورد نرم افزار دیدار CRM:

این شرکت مشتریان راضی بسیار زیادی دارد و برای دوستانیکه از سمت گروه حاتم طهرانی معرفی میشوند تخفیفی لحاظ می کنند

این نرم افزار بخش ایجاد گردش کار ندارد و اگر سفارشی سازی بروی نرم افزار فعلی را نیاز ندارید می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

از نظر من سادگی بیش از حد ، رمز موفقیت این نرم افزار است و شما در این نرم افزار با پیچیدگی های سایر نرم افزارها مواجه نخواهید شد

نکته جالب اینست که ظرف ۱ ساعت می توانید درسازمان خود CRM داشته باشید.

شما به راحتی می توانید از نسخه ۱۵ روزه رایگان این نرم افزار استفاده کنید.

قیمت نرم افزار دیدار CRM :

قیمت نرم افزار برای ۵ کاربر ماهیانه ۱۷۷ هزار تومان ، برای ۱۵ کاربر ماهیانه ۲۷۷ هزار تومان و برای ۳۰ کاربر ماهیانه ۴۷۷ هزار تومان می باشد.

در قسمت هفتم رادیو مشتری با مدیرعامل این شرکت ، (جناب آقای مهندس محمودزاده) گفتگو کرده ام که می توانید از طریق لینک زیر آنرا گوش کنید

رادیو مشتری قسمت هفتم

نرم افزار CRM روش متعلق به شرکت فارسیکام بوده که فعالیت خود را از سال ۱۳۷۹ آغاز کرده است.

باتوجه به قدمت و سابقه این شرکت درپروژه های مختلف ، پیشنهاد می کنم نگاهی هم به امکانات این نرم افزار داشته باشید.

فارسیکام توانسته است به عنوان صادر کننده نمونه نرم افزار در سال ۱۳۸۵ نایل آید .

این شرکت :

  • عضو شورای عالی انفورماتیک کشور
  • دارای مجوز از اتحادیه خدمات کامپیوتر
  • دارای مجوز از سازمان صنایع و معادن
  • عضو نظام صنفی رایانه ای کشور

نرم افزار این شرکت کاملا” ایرانی است .

بخش فروش این نرم افزار با وجود امکاناتی نظیر صدور فاکتور و پیش فاکتور نیز به کمک تیم فروش شما می آید.

این نرم افزار به دوصورت ارائه میشود:

حالت اول : نصب نرم افزار روی سرور مشتری

در این حالت نرم افزار به همراه یک قفل سخت افزاری روی سرور مشتری ( یک کامپیوتر مناسب در محل مشتری ) نصب می شود

حالت دوم : نسخه روی ابر

مشتری از نرم افزار روی اینترنت استفاده میکند و به ازای تعداد کاربر و مدت استفاده هزینه را پرداخت می کند

این نرم افزار علاوه بر امکانات اصلی زیرسیستم های زیر را نیز ارائه می کند:

زیر سیستم گردش کار :

برای فرایندهای مختلفی که در شرکت شما رخ می دهد میتوانید چرخه های مختلف کاری تعریف کنید

بر مبنای طراحی شما نرم افزار میداند چه زمانی چه کاری را باید به چه فردی ارجاع دهد.

زیر سیستم باشگاه مشتریان:

این زیر سیستم امکان عضویت مشتریان در پنل پشتیبانی CRM شما را فراهم میکند.

مشتری میتواند درخواستهای خود را ثبت و توسط آن پیگیری نماید .

زیر سیستم ثبت اسناد مالی:

ثبت دریافتها و پرداختها و اسناد مالی شرکت

زیر سیستم گزارش ساز:

گزارشات متنوعی در نسخه استاندارد این نرم افزار وجود دارد

اما با این حال اگر بخواهید گزارشاتی دیگر بر اساس نیاز خود بسازید به این زیر سیستم نیاز خواهید داشت ،

لازم به ذکر است این زیر سیستم به قدری اطلاعات فنی توسط شما نیاز دارد .

پیشنهاد من به شما در مورد روش CRM:

شما می توانید از دموی ۷ روزه این نرم افزار بصورت آنلاین استفاده کنید که پیشنهاد می کنم قبل از خرید به راحتی آنرا بررسی کنید.

این شرکت ویدئوهای مختلفی را از امکانات نرم افزار تهیه کرده است که می توانید مشاهده کنید.

این نرم افزار کاربردی بوده و امکانات جامعی را در اختیار شما قرار می دهد.

برای مشاهده مشتریان فارسیکام به وب سایت رسمی شرکت مراجعه بفرمایید.

قیمت نرم افزار روش CRM :

قیمت نسخه پایه ابری، ماهیانه 88000 تومان می باشد که بسته به امکانات مدنظر این مبلغ افزایش پیدا می کند.

شما درصورت تمایل به استفاده از هرکدام از امکانات بالا هزینه جداگانه ای را بایستی پرداخت نمایید.

نرم افزار CRM سامانه های مدیریت

www.bmsd.net

سامانه های مدریت

شرکت سامانه های مدیریت ۲۰ سال تجربه در حوزه فناوری اطلاعات داشته و راهکارهای متنوعی را به صنایع مختلف عرضه کرده است.

البته فعالیت این شرکت فقط محدود به نرم افزار CRM نیست.

نرم افزار این شرکت مایکروسافت CRM است که علاوه بر فروش بسته فاسی ساز این نرم افزار اقدام به نصب، آموزش، راه اندازی و پشتیبانی هم می کنند.

این شرکت پروژه های متعددی را با موفقیت به اتمام رسانده و شما می توانید داستان موفقیت شرکت ها را در این سایت مطالعه کنید.

این شرکت امکان مشاوره و آموزش تخصصی CRM را نیز دارد.

شرکت هایی همچون : پارس خزر ،دانشگاه قرآن و حدیث ،نشر گل واژه ، یکتا تهویه اروند از جمله مشتریان این شرکت هستند.

پیشنهاد من به شما در مورد سامانه های مدیریت:

برای خرید نرم افزار هایی همچون مایکروسافت CRM پیشنهاد می کنم حتما” نیازهای خود را شناخته و با RFP مشخصی اقدام کنید.

استقرار CRM مایکروسافت نیاز به تبحر خاصی دارد که سامانه های مدیریت هم یکی از شرکت های مطرح در این زمینه است.

خرید نرم افزار از سامانه های مدیریت را به شرکت های متوسط و بزرگ پیشنهاد می کنم.

شرکت سرونو در سال ۱۳۹۱ تاسیس شده است، این شرکت نرم افزار خود را بر پایه نرم افزار SugarCRM راه اندازی کرده است.

نرم افزار این شرکت بصورت کلود عرضه می شود و باتوجه به اینکه نرم افزار SugarCRM یکی از نرم افزارهای محبوب در این زمینه است،

پیشنهاد میکنم حتما” این نرم افزار را نیز بررسی کنید.

این شرکت با استفاده از تجربیات و دستاوردهای شرکت هایی همچون Salesforce.com ، Accenture ، SAP نسبت به توسعه و بروزرسانی ابزارهای این نرم افزار پرداخته است.

یکی از امکانات این نرم افزار استفاده از نسخه موبایلی آن است.

مورد دیگر نمایش عملکرد فروش در سی آر ام است ،

به طور مثال :مذاکرات برای چه فروش هایی اخیرا آغاز شده است؟

در هفته ای که گذشته چه فروش هایی انجام شدند؟ چه فروش های از دست رفته اند؟ عملکرد تیم فروش چگونه بوده؟

این نرم افزار محیطی در اختیار مشتریانتان قرار می دهد که بتوانند پیش فاکتورها و فاکتورهای خود را مشاهد نمایند.

بصورت آنلاین پرداخت هایشان را انجام دهند. و درصورت نیاز به دریافت خدمات برای تیم شما در نرم افزار CRM سرو تیکت باز کنند

پیشنهاد من به شما در مورد سرو CRM:

شما می توانید از نسخه ۳۰ روزه رایگان این نرم افزار تا سقف ۱۰۰۰ رکورد استفاده کنید.

بسته به نیاز خود و امکانات مدنظر می توانید یکی از پکیج ها را انتخاب و هزینه آن را آنلاین پرداخت نمایید تا برای شما فعال شود.

حداقل تعداد کاربران برای خرید ۳ کاربره می باشد.

این نرم افزار قابلیت های جذاب و متنوعی دارد و کار با آن بسیار آسان است.

خرید این نرم افزار را به شرکت های کوچک و متوسط و حتی بزرگ پیشنهاد می کنم.

کاتالوگ و لیست قیمت به آسانی دردسترس شماست تا راحت تر بتوانید تصمیم گیری نمایید.

شرکت هایی همچون سفرهای علی بابا، شیپور، روژا تجارت،پارس آنلاین، هواپیمایی زاگرس، هتل داریوش و… از این نرم اقزار استفاده می کنند.

قیمت نرم افزار سرونو:

قیمت نسخه پایه نرم افزار 100 هزار تومان به ازای هر کاربر بصورت ماهیانه

قیمت نسخه حرفه ای نرم افزار 200 هزار تومان به ازای هر کاربر بصورت ماهیانه

قیمت نسخه بی نهایت نرم افزار 320 هزار تومان به ازای هر کاربر بصورت ماهیانه

نرم افزار سنا سی آر ام

نرم افزار CRMSana بر اساس تجربه 17 ساله تیمی از برنامه نویسان ایرانی برای کسب و کارهای ایرانی تولید شده است.CRMSana پنح ویژگی خاص نسبت به سایر نرم افزارها دارد:

1. منطبق بر کسب و کارهای ایرانی است؛ این نرم افزار مطابق خواست شرکت های ایرانی تولید و توسعه داده شده. بر همین اساس CRMSana دراجرا فوق العاده کاربردی و به طور چشمگیری اثرگذار است.
2. قابلیت اتصال به سایر سیستم های نرم افزاری؛ CRMSana می تواند به سایر سیستم ها مانند مالی، انبار، منابع انسانی، پروژه ها، باشگاه مشتریان و… متصل شود و داده های آنها را به صورت یکپارچه به نمایش گذارد.
3. یکپارچگی همه بخش های کسب و کار؛ یکی از اهداف تولید CRMsana، تولید مبتنی بر یکپارچه سازی کل بخش های یک کسب و کار بوده. بر همین اساس سعی شده تمامی بخش های درون و بیرون یک کسب و کار به طور یکپارچه قابل مدیریت باشد.
4. قابل توسعه و شخصس سازی است؛ CRMSana با پیش بینی تغییرات گسترده کسب و کارها از ابتدا به گونه ای طراحی و تولید شده که به راحتی می توان آن را برای هر کسب و کاری شخصی سازی نمود.
5. CRMSana ماژول محور است؛ یعنی شما انتخاب میکنید که کدام ماژول را برای استفاده لازم دارید و سایر هزینه های ماژول هایی که لازم ندارید را پرداخت نمی کنید.

در CRMSana هدف استقرار نرم افزار و اجرای آن در سطوح مختلف کسب و کار شماست. بر همین اساس ابتدا سازمان شما را تحلیل و آنالیز کرده و مشکلات را شناسایی خواهیم کرد، سپس برای مشکلات شناسایی شده راهکار مناسب سنجیده می شود.

در نهایت ماژول های مورد نظر کارفرما برای استقرار انتخاب و نصب و راه اندازی می شود. در مرحله آخر آموزش های لازم در دو جلسه به پرسنل کسب و کار ارائه خواهد شد و تا یکسال پشتیبانی رایگان ارائه خواهد شد.
ماژول های CRMSana:
• ماژول مدیریت ارتباط با مشتری
• ماژول باشگاه مشتریان
• ماژول اتوماسیون فروش حرفه ای و کاملا بومی
• ماژول منابع انسانی
• ماژول ارائه خدامات و فروش خدمت
• ماژول مدیریت پروژه ها
• گردش کار و BPMS
• ماژول پشتیبانی از مشتریان
• ماژول گارانتی کالا و خدمات
• و بسیاری دیگر

با سنا پیشرفته تر و بهینه تر مدیریت کنید تا بتوانید موفق تر عمل کنید و بیشتر بفروشید

پیشنهاد من به شما در مورد نرم افزارCRM سنا:

اگر هنوز RFP مشخصی ندارید نگران نباشید، می توانید با این شرکت جلسه داشته باشید و نیازهای خود را مطرح کنید تا تمام نیازهای شما را در نرم افزار بصورت سفارشی شده به شما نمایش دهند .

اگر نیاز دارید تا اتصالات مختلفی را در نرم افزار ایجاد کنید هزینه و زمان آن به شما اعلام میشود .

کاتالوگ اولیه و لیست قیمت نرم افزار در سایت این شرکت در دسترس شما است.

قیمت نرم افزار CRM سنا:

شروع قیمت بسته به امکانات و تعداد کاربر از 795.000 تومان تا 8.795.000 تومان متغیر است.

دانلود نرم افزار CRM رایگان – Best Free CRM Software

در این بخش هم می خواهم به مرور ، تعدادی از نرم افزارهای CRM رایگان را به شما معرفی کنم.

همانطور که بالاتر اشاره کردم علاوه بر نرم افزار CRM رایگان پی سی آفیس ، نرم افزار ویتایگر CRM نرم افزاری متن باز بوده که اغلب توسط شرکت های مختلف فارسی شده و برخی امکانات به آن اضافه شده است و با قیمت های مختلف به مشتریان ارائه میشود.

اما اگر شما با راه اندازی و نصب این نرم افزار آشنا باشید می توانید به سادگی این نرم افزار را دانلود کرده و نسخه فارسی را بروی آن نصب کرده و بصورت ۱۰۰ درصد رایگان از آن استفاده نمایید.

هسته اصلی ویتایگر را می توانید از سایت sourceforge.net و از این آدرس دریافت کنید،

با توجه به اینکه سایت مذکور آی پی ایران را برای دانلود فایل ها بسته است لذا برای دریافت فایل باید آی پی خود را به آی پی غیر از ایران تغییر دهید.

دانلود ویتایگر ۷.۱.۰ فارسی نسخه ۲

خرید نرم افزار ویتایگر

برخی از معروف ترین نرم افزار های CRM رایگان را در ادامه به شما معرفی می کنم:

  1. HubSpot CRM
  2. Freshsales
  3. Zoho CRM
  4. EngageBay
  5. eWay-CRM
  6. Bitrix24
  7. RevampCRM
  8. NetHunt CRM
  9. Insightly
  10. AgileCRM
  11. Streak
  12. Capsule
  13.  SuiteCRM – در مقاله ای بصورت جداگانه این نرم افزار CRM رایگان را معرفی کرده ام.

اپلیکیشن هایی هم در زمینه CRM وجود دارند که می توانید آنها را بروی گوشی خود نصب کرده و از آن برای کسب و کار خود استفاده نمایید.

این اپلیکیشن ها قابلیت سینک شدن با نسخه ابری خود را دارند و در لحظه اطلاعات شما در فضای ابری آپلود میشود و از طریق کامپیوتر هم می توانید به آن دسترسی داشته باشید.

نرم افزار crm رایگان
مهم

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید:

۶۵ درصد ازکاربران سهولت استفاده،

۶۰ درصد از کاربران ویژگی بازاریابی ایمیلی،

۲۷ درصد مدیریت زمانبندی و برنامه ریزی،

۱۰ درصد از کاربران گزارش گیری،

را در کسب و کار خود مهم می دانند.

معرفی بهترین پلاگین CRM وردپرس – Best WordPress CRM plugin

آیا تا به حال به فکر استفاده از نرم افزار CRM در سایت وردپرسی خود افتاده اید؟

اگر شما وب سایت وردپرسی داشته باشید می توانید از افزونه های فوق العاده ای که در این زمینه وجود دارد استفاده نمایید،

در لیست زیر تعدادی از بهترین پلاگین های CRM وردپرس را خدمتتان معرفی میکنم:

  • افزونه ی UkuuPeople
  • افزونه ی WP-CRM
  • افزونه ی WordPress-to-lead for Salesforce CRM
  • افزونه ی UpiCRM
  • افزونه ی WP-CRM System
  • افزونه ی Presspoint CRM
  • افزونه ی WPForms

یکی از این افزونه ها WP-CRM System است که تمام خصوصیات منحصر به فرد یک سیستم ارتباط با مشتری را دارا می باشد.

این افزونه به شما اجازه ی مدیریت کاربرانتان، پروژه ها و وظایفتان را میدهد.

برخی از امکانات افزونه CRM وردپرس:

  • ناحیه ی کاربری: ساخت یک پرتال جهت نمایش وضعیت پروژه ها، وظایف و… .
  • حسابداری : با استفاده از حسابداری می توانید فاکتور ها و سوابق مشتریان را مدیریت کنید.
  • همگام سازی با MailChimp: می توانید کاربران خود را به راحتی در لیست ایمیل های خود در MailChimp وارد کنید.
  • صورتحساب: ارسال صورتحساب به مشتری و پذیرفتن هزینه توسط درگاه پرداخت مورد نظر.
  • موضوعات سفارشی: اضافه کردن زمینه های سفارشی به WP-CRM System.
  • اتصال به Dropbox: فایل های خودتان را می توانید از طریق اکانت Dropbox وارد کنید.
  • اطلاعیه ها: ارسال اطلاعیه ها هنگام بروز رسانی پروژه ها، وظایف و… .
  • اطلاعیه ی ایمیلی: هماننده گزینه ی بالا فقط بصورت ارسال ایمیل عمل می کند.
  • Ninja Forms: ایجاد خودکار کاربر جدید هنگام پر کردن فیلدهای ثبت نام در فرم تماس با ما.
افزونه CRM وردپرس

نکات طلایی بعد از خرید و درخصوص استقرار نرم افزار CRM

Golden Tips After Buying and Deploying CRM Software

خوب تا الان به تفصیل نرم افزارهای برتر را معرفی کردم و به شما گفتم که در انتخاب بهترین نرم افزار CRM و خرید نرم افزار CRM باید به چه نکاتی توجه کنید.

متاسفانه بزرگترین ضعف شرکت های نرم افزاری عدم وجود یک مشاور CRM در خصوص تحلیل سیستم ها و شناسایی فرآیندهای سازمان مشتری است.

برخی از شرکت ها تنها نرم افزار را نصب می کنند و یک جلسه ۴ ساعته آموزش می دهند و خداحافظی می کنند و می روند!

همین اتفاق باعث می شود که اکثر خریداران نرم افزار CRM از نحوه عملکرد نرم افزار راضی نیستند و تنها دفترچه تلفنی شیک و مجلسی را به مجموعه خود اضافه کرده اند!

بعد از نصب نرم افزار، سازمان با مشکلات مختلفی مواجه می شود، از جمله:

۱- تعریف سطوح دسترسی در نرم افزار برای پرسنل بخشهای مختلف

۲- طراحی و ایجاد فرم ها و فیلدهای مورد نیاز سازمان در بخشهای مختلف نرم افزار

۳- کار با سیستم گزارش ساز جهت ساختن گزارشات مختلف از داده ها

۴- ایجاد و طراحی گردش کار در نرم افزار منطبق با سیاست های سازمان

۵- عدم وجود یکپارچگی کامل با سایر نرم افزارهای سازمان

۶- مقاومت شدید پرسنل در استفاده از امکانات نرم افزار

استقرار crm

سوالات مهم در پیاده سازی سیستم  CRM در سازمان – CRM Implementation

 

قبل از اینکه نکات مهم در استقرار نرم افزار CRM را برای شما عنوان کنم ، لیست سوالات مهمی که در پیاده سازی CRM می بایست از خودتان بپرسید را در ادامه آورده ام که پاسخ به این سوالات به شما کمک بسیاری زیادی در استقرار CRM می کند:

۱-هدف شما از استقرار crm چیست؟ آیا اهداف قابل اندازه گیری و با مفهومی تعیین شده است؟

۲-دامنه پروژه خود را تعریف نمایید؟

۳-استراتژی شما برای پیاده سازی crm چیست؟استراتژی شما برای هر کدام از دسته های مشتریان خود چیست؟

۴-بخش بندی و دسته بندی مشتریان خود را انجام داده اید؟

۵-کدام یک از دسته های مشتریان برای شما سودآورتر هستند؟

۶-مشکلات موجود در سازمان در خصوص ارتباط با مشتری چیست؟

۷-نقاط حیاتی تماس مشتری با سازمان را شناسایی کرده اید؟

۸-به چه علت سازمان نیاز به استقرار crm دارد؟

۹-آیا تعهد مدیریت ارشد سازمان در خصوص استقرار بهترین نرم افزار CRM وجود دارد؟

۱۰-آیا فرآیندهای مرتبط با مشتریان شناسایی شده است؟

۱۱-آیا گپ بین انتظارات مشتریان و استنباط مدیریت سازمان از انتظارات مشتریان وجود دارد؟

۱۲-در خصوص سیستم شکایات چه اقداماتی صورت گرفته است؟

۱۳-آیا پروفایلینگ مشتری به درستی انجام می گیرد؟ چه اطلاعاتی از مشتریان نگهداری و جمع آوری می گردد؟

۱۴-آیا نیازهای مشتریان شناسایی و دسته بندی شده اند؟ از چه روشی برای شناسایی نیازها استفاده شده است؟

۱۵-آیا تصویری از آنچه سازمان می خواهد برای مشتریان هدف خود باشد طراحی شده است؟

۱۶-آیا رفتار خرید مشتری در سازمان اهمیت دارد؟ حجم خرید ، تازگی خرید ، تکرار خرید و سایر عوامل مهم را مشخص نمایید.

۱۷-آیا نقاط تماس وفرایندهایی را که برروی مشتریان تاثیرگذارند،حسابرسی کرده،نقشه آنها ترسیم شده است؟

۱۸-آیا گردش کاری (workflow) در سازمان در خصوص فرآیندهای ارتباطی ترسیم شده است؟

۱۹-درهرمرحله از فرآیند ارتباط با مشتری چه اتفاقی در سازمان رخ می دهد؟

۲۰-نقاط بحرانی و وفرایندهایی که می توانند بیشترین نارضایتی را ایجاد کنند ، شناسایی شده است؟

۲۱-آیا اطلاعات و پرونده مشتریان در سازمان به درستی به اشتراک گذاشته می شود؟

۲۲-شاخص های اندازه گیری سطح رضایت مشتریان تعیین شده اند؟

۲۳-از چه روشی جهت اندازه گیری سطح رضایت مشتریان استفاده می شود؟

۲۴-آیا یکپارچگی سیستمهای موجود صورت گرفته است؟

۲۵-مسئول سنجش عملکرد واحد فروش در سازمان کدام بخش است؟

۲۶-شیوه های فعلی معرفی کسب و کار شرکت به مشتریان چگونه است؟

۲۷-آیا در حال حاضر برنامه مدون ارتباط با مشتریان در شرکت وجود دارد؟یا ارتباط با مشتریان تنها بر مبنای خدمات پس از فروش برنامه ریزی شده است؟ مشتریان از چه طرقی با شرکت در ارتباط مستقیم اند؟ ( تلفن، سایت … )

۲۸-آیا ویژگی خاصی در محصولات وخدمات شما وجود دارد که شما را از سایر رقبا متمایز سازد؟

۲۹-آیا نسبت به میزان اثر گذاری تبلیغات خود بروی مشتریان آگاهی دارید؟

پیاده سازی crm

نکات مهمی که بایستی در استقرار نرم افزار CRM به آن دقت کنید

Important points to consider when implementing CRM software

۱- آموزش پرسنل و ایجاد فرهنگ سازمانی در خصوص CRM

Staff training and creating a corporate culture about CRM

یکی از مواردی که همواره در پیاده سازی نرم افزار CRM سامان را با مشکلات جدی مواجه می کند عدم وجود فرهنگ سازمانی در خصوص سی آر ام است.

شرکت های بسیاری را می شناسم که با کلی ذوق و شوق نرم افزار را خریداری کرده اند ،اما پرسنل دلیلی به ورود اطلاعات مشتریان در آن نمی بینند و نرم افزار کارایی لازم را ندارد.

یکی از موارد در راه اندازی سی آر ام ، آموزش نرم افزار به پرسنل است که معمولا توسط شرکت های نرم افزاری انجام می شود اما نکته مهم ایجاد فرهنگ مدیریت ارتباط با مشتری و لزوم استفاده از این ابزار در سازمان است که اغلب به آن توجه نمی شود.

پیشنهاد میشود دوره های آموزشی مختلفی از جمله آشنایی با مدیریت ارتبط با مشتری ، اتیکت های رفتاری در ارتباط با مشتری ، مهارت های مکالمه تلفنی موفق با مشتری ، مدیریت شکایات مشتریان و… برای پرسنل برگزار شود.

برای اندازه‌گیری عملکرد، یادگیری و آموزش معیاری در نظر بگیرید و تلاش مضاعف کارمندان برای تطبیق خود با فرهنگ جدید را برایشان جبران کنید.

در هشت سنگ بنای گارتنر در پیاده سازی CRM که در تصویر زیر ملاحظه می فرمایید ،یکی از موارد خیلی مهم همکاریهای سازمانی است.

گارتنر پیاده سازی crm

همکاری سازمانی به معنی تغییر فرهنگ،ساختارهای سازمانی و رفتارهاست تا اطمینان حاصل شود که کارکنان، شرکا و تامین کنندگان در جهت ایجاد ارزش برای مشتریان با یکدیگر همکاری می کنند.

شما باید بتوانید تعهد و وفاداری حقیقی کارکنان خود را کسب کنید، تا در شرایط دشوار تغییر استراتژی به بالاترین سطح موفقیت دست یابید.

پیاده‌سازی فرهنگ CRM خود می‌تواند به اندازه‌ی پیاده‌سازی نرم‌افزار چالش‌برانگیز باشد. دانستن دلیل پیاده سازی سی‌آرام و حیاتی بودن استفاده از این راه‌حل جدید توسط هر بخش بسیار مهم است.

۲- حمایت مدیر ارشد سازمان – Organization Manager Support

تا زمانیکه مدیر ارشد سازمان از پیاده سازی نرم افزار CRM حمایت نکند مطمئن باشید هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد.

در صورت وجود این حمایت ، پرسنل شرکت خود را موظف به همکاری با مشاور می دانند و مشکلات و مقاومت های سازمانی بسیار کمتر خواهد بود.

۳- لیستی از نیازمندی های کسب و کار – A list of business requirements

لیستی از نیازمندی های کسب و کار خود را به همراه اولویت های آن مشخص کنید.

علاوه بر سوالاتی که در بالا برای شما نوشته ام به سوالات زیر هم می توانید پاسخ دهید:

  • نحوه جمع آوری سرنخ در سازمان ما به چه صورت است؟
  • چه فرصت هایی در فرآیند فروش مهم هستند؟
  • چطور ریتم ارتباط با مشتریان را حفظ کنیم؟
  • نحوه تشخیص بهترین مشتریان چگونه است؟
  • اطلاعات مشتریان چطور نگهداری و به اشتراک گذاشته می شوند؟
  • چه چیزهایی را می خواهیم همیشه کنترل کنیم؟

۴- ترسیم گردشکارهای مورد نیاز – Outline the required workflow

حالا میرسیم به مرحله ای که من خیلی بهش علاقمندم ، چون با گردشکارها قدرت واقعی نرم افزار را می توانید لمس کنید.
در وبینار اتوماتیک سازی در ارتباط با مشتری درخصوص اهمیت ایجاد گردشکارهای جذاب در کسب و کار توضیحاتی را عنوان کرده ام که پیشنهاد می کنم فیلم آن را از دست ندهید.
در مقاله مجزایی در سایت تحت عنوان – گردش کار اتوماتیک راهگشای شما در ارتباط با مشتریان – به این موضوع پرداخته ام.

گردش کارپس بعد از استقرار نرم افزار CRM در این قدم بایستی قبل از ورود به نرم افزار گردشکارهای مهم و حیاتی سازمان را ترسیم کنید و سپس آنها را در نرم افزار تعریف کنید

تا علاوه بر اینکه به پرسنل شما در کنترل و مدیریت هرچه بهتر مشتریان کمک بسیاری می کند ، حجم بسیاری از فرآیندها را اتوکاتیک کرده و حجم کاری آنها را به شدت کاهش می دهد.

۵- بررسی اتصالات نرم افزار و نقاط تماس با مشتری – Check software connections and customer contact points

خوب حالا به سادگی اتصالات نرم افزار را با سایر نرم افزارها برقرار می کنیم!

چون قبل از خرید CRM زیرساخت ها را بررسی کرده بودیم

می دانیم که نرم افزاری که خریداری کرده ایم و در حال استقرار آن هستیم به کدام نرم افزارها متصل می شود

برای آن بایستی چه اقداماتی انجام دهیم، این کار به آسانی انجام می شود و ما پس از خرید با درگیریهای اتصالات نرم افزار مواجه نمیشویم.

۶- ایجاد پایگاه دانش در نرم افزار – Create knowledge base in software

بعد از نصب نرم افزار دائما” باید با پرسنل جلسات منظمی داشته باشید تا پاسخگوی تمام سوالات آنها در زمینه های مختلفی همچون شکایات مشتریان ، مواجهه با سوالات خاص مشتریان و… باشید.

در عین حال هم پرسنل تجربیات خود با مشتریان مختلف را به اشترک گذاشته تا تمام این پرسش و پاسخ ها توسط فردی مسئول ،در نرم افزار سی آر ام تعریف شود .

پس از این پس همه پرسنل به آن دسترسی دارند تا در حل مشکلات مشتریان این بخش بتواند به آنان کمک کند.

ایجاد پایگاه دانش قوی در سازمان به یکنواختی در فرآیندهای پاسخگویی و پیگیری مشتریان کمک بسیاری می کند و همه موظف هستند تنها در چارچوب مشخص شده حرکت کنند.

۷- طراحی و ایجاد گزارشات حیاتی سازمان – Design and create critical organization reports

حالا به چه گزارش هایی نیاز دارید؟

اغلب نرم افزارهای CRM گزارشات پایه ای را ارائه می دهند و شما بایستی مشخص کنید به چه گزارشات دیگری نیاز دارید.

بخش گزارشات شاخص و تصاویری را در اختیار مدیران یک کسب و کار کوچک قرار می دهد که بتواند برای آینده کسب و کار خود تصمیم های درست تر بگیرید.

متاسفانه شرکت های زیادی را دیده ام که تنها به همان گزارشات اولیه بسنده می کنند و به فکر ایجاد گزارشات بیشتر در سیستم نیستند.

در برخی از نرم افزارهای خودتان امکان ساخت و ایجاد گزارشات را دارید و در برخی دیگر این امکان وجود ندارد.

شما بایستی پس از استقرار نرم افزار سی آر ام از شرکت نرم افزاری درخواست کنید که گزارشات مدنظر را برای شما طراحی و پیاده سازی کند.

در ادامه برخی از مهمترین گزارشات اصلی مورد نیاز را خدمتتان تقدیم می کنیم

اما باز هم ممکن است شما به صلاحدید خود نیاز به گزارشات پیچیده تر و مهمتری نیازی داشته باشید.

موارد زیر تنها بصورت سرفصل است و هریک از موارد به گزارشات ریزتری تقسیم می شود.

گزارش عملکرد فروش

گزارش روند فرصت

گزارش مشتریان

گزارش روند فاکتور

گزارش مقایسه فاکتور

گزارش روند اهداف کاربران

گزارش های برترین ها

گزارش کانال های ارتباطی

۸- تحلیل شکاف – Gap Analysis

توجه کنید که همواره بین امکانات و ویژگی‌های موجود در نرم افزار و نیازمندی‌های کسب و کار شما، فاصله‌ای وجود دارد.

ترجمه دقیق فرآیندهای کسب و کار شما به زبان نرم افزاری، یکی از مشکلاتی است که شرکت های نرم افزار CRM با آن روبرو هستند.

یک مشاور CRM با تجربه می‌تواند این نقاط را برای شما تعیین ، به زبان نرم افزاری ترجمه و مستند نماید.

مشاور پس از بررسی دقیق ، سفارشی سازی نرم افزار شامل فرم‌ها، فیلدها، گردش کارها، داشبوردها، گزارشات و کدنویسی‌های مورد نیاز سازمان شما را مشخص می نماید.

۹- باگ گیری دائمی نرم افزار – Permanent bug fixing

در قدم آخر شما بایستی مشکلات نرم افزار CRM را مشخص کرده و به اطلاع شرکت نرم افزاری برسانید ، لطفا” به هیچ عنوان با خطاهای نرم افزار کنار نیایید.

حتما” آنها را جدی بگیرید و بصورت جهادی تلاش کنید تا از تمام امکانات نرم افزار به نحو احسن استفاده نمایید.

در خصوص برطرف شدن باگ ها با شرکت نرم افزاری بسیار جدی برخورد کنید و پیگیر باشید تا راه حلی برای مشکل پیدا کنند.

۷ گام طلایی برای موفقیت در پیاده سازی نرم افزار سی آر ام

7 golden steps to succeed in implementing CRM software

یک تصور اشتباه رایج این است که اجرای CRM شامل خرید نرم افزار، نصب آن و شروع کار با آن است.

اگر می خواهید راه حل CRM شما کارساز باشد، باید استراتژی اجرای واضحی داشته باشید.اینجا 7 مرحله برای اجرای موفق CRM را به شما معرفی میکنم:

1-تیم اجرا تشکیل دهید.

بعد ازاینکه CRM جدید خود را انتخاب کردین، اولین کاری که باید انجام دهید،تیم قوی برای اجرای طرح ایجاد کنید.

این تیم ضروری است و نمایندگانی از تمام دپارتمانهای کلیدی در این تیم هستند در غیر اینصورت به نتیجه لازم دست پیدا نمی کنید و بازگشت سرمایه شما کاهش می یابد.

تیم شما باید شامل:

نمایندگانی از مدیریت ارشد

حتی اگر مدیر ارشد شما، برای کارهای روزانه خود نیاز به نرم افزار CRM نداشته باشد، انها باید در فرآیند طراحی و اجرا باشند تا اطمینان پیدا کنند نتایج سرمایه گذاری انتظارات آنها را براورده خواهد کرد.

کاربران نهایی

دقت کنید که در سازمان شما چه کسی از سیستم CRM استفاده می کند.شما باید نمایندگانی از هر دپارتمان داشته باشید تا از اجرای موفق کامل اطمینان پیدا کنید.

برنامه ریزی برای راضی کردن تمام کاربران نهایی ضروری است چون سیستم CRM زمانی موثر است که همه از آن استفاده کنند.

گروههای کاربر کلیدی شامل نمایندگان و مدیران بازاریابی و مدیران دپارتمان ها می باشد.اشتباه نکنید ، نیاز بخش فروش را مانند نیاز نماینده کل دپارتمان در نظر نگیرید.

مدیر پروژه شما

یک شخص مسئول اجرای کل فرایند است.آنها مسئول طراحی جلسه، سازماندهی تیم و اطمینان از اجرای طرحهای کلیدی هستند.

آنها لزوما اشخاصی از مدیریت نیستند، افرادی با مهارت،دانش و اشتیاق هستند.دپارتمان IT واحدی مناسب برای شروع است .حتی ممکن است آنها قبلا CRM را اجرا نکرده بودند اما دوست داشتند در اجرا و درک نرم افزارهای دیگر شرکت کنند.

حامی CRM شما

این حامی کسی است که دوست دارد درباره سیستم بیاموزد.و کاربر اگر مشکل یا سوالی داشت می تواند به آنها رجوع کند.

او شخص مهمی در تیم شماست که علاقه به سیستم CRM جدید دارد.او مدیر پروژه نیست.یک حامی می تواند نقطه تماس با فروشنده باشد و ویژگیهای مهم نرم افزار سی آر ام را برای بقیه تیم توضیح دهد.

وقتی شما تیم خود را کامل کردید، می توانید رویکرد اجرا را گسترش دهید.شروع کنید با تعیین اینکه کدام سیستمها یا نرم افزارهای داخلی همانند ERP یا منابع انسانی نیاز است که با CRM در تعامل باشد.

شما می بایست در این خصوص با بخشهای فروش بررسی های لازم را انجام دهید و یکپارچه سازی های مورد نیاز را استخراج کنید .

شرکت های نرم افزاری ارائه دهنده نرم افزار غالبا خدمات سفارشی را به عنوان بخشی از بسته پشتیبان اجرا ارائه می دهند و آنها اطلاعات نرم افزاری خود را بهتر از هر کس دیگری می دانند.آنها اجزای نهایی در تیم اجرای شما هستند.

2- یک برنامه مدیریت تغییر ایجاد کنید.

پیاده سازی سیستم CRM می تواند تأثیر بسزایی در نحوه عملکرد کسب و کار شما داشته باشد ، از جمله افزایش بهره وری روزمره کارمندان .

تسهیل این تغییر با برنامه مدیریت تغییر مناسب ، ضروری است. بهره وری کارمندان تا 75% در طول تغییر مدیریت نشده کاهش می یابد.

شروع کنید با بررسی سازمانتان تا ببینید چقدر برای تغییر آماده هستند.بررسیها به شما کمک می کند تا دپارتمان و افراد را که مقابل تغییر ایستادگی می کنند بشناسید و اینکه چرا ایستادگی می کنند را نیز بدانید.

این به توسعه استراتژی مدیریت تغییر شما کمک می کند.اینجا فرایندهایی را به شما معرفی می کنیم تا بعنوان بخشی از استراتژی مدیریت تغییر برای اطمینان از انتقال آسان، آنها را دنبال کنید.

ارتباط

برنامه ای ایجاد کنید تا تمام اشخاص تحت تاثیر سیستم CRM را آگاه کند.از جمله مزایای آن و پروسه اجرای آنرا.

و این کار را میتوان از طریق جلسات عمومی، اطلاعیه ها یا خبرنامه ها انجام داد، اما اطلاعات زیادی باید منتقل شود پس باید خلاق بود.

نرم افزار CRM راه اندازی شده ، بر روی روز کاری بسیاری از افراد سازمان تأثیر می گذارد شما باید انتظار داشته باشید که مقداری مقاومت وجود داشته باشد.

شما می توانید کمپین های ایمیلی داشته باشید تا کارمندان کل شرکت را از مزایای CRM برای آنها آگاه کنید نه فقط واحد فروش!

مزیت می تواند خدمات بهتر مشتری،رضایت و حفظ آنها،فروش بهتر، افزایش هوش تجاری و کاهش هزینه های سازمان را شامل شود.

CRM برای ساده سازی وظایف تجاری طراحی شده است. برخی از کارمندان ممکن است ترس داشته باشند که به دلیل این تغییر شغل آنها به خطر بیفتد. بقیه به سادگی از استاندارد جدید برای فرآیندهای تجاری بدشان خواهد آمد.

رویکردهایی را برای پاسخ به این شکایات تنظیم کنید.روی مزیت CRM برای آنها تمرکز کنید.برای مثال: ساده سازی وظایف اداری فرصت بیشتری را برای بستن فروش فراهم می کند. نگرانی های این افراد را یکی یکی حل کنید و از سرپرستان واحدها کمک بگیرید.

انگیزه یا مشوق

نشان دادن مزایای احتمالی سیستم CRM برای افراد کافی نیست تا آنها را مشتاق استفاده از آن کند. اجرای نوعی مشوق با یک مزیت قابل اندازه گیری روش موثری برای رفع این مشکل است.

شما می توانید با استفاده از یک برنامه امتیازات پاداش یا موارد مشابه ، اجرای CRM خود را “بازی سازی” یا تبدیل به یک بازی جذاب کنید.

بعنوان مثال یک کارمند یا تیم می تواند بر اساس نرخ ورود به سیستم CRM یا تکمیل ماژولهای کلیدهای آموزش الکترونیکی امتیاز کسب کند.سپس می توانید به بهترین و یا پردرآمدترین واحدهای سازمان خود پاداش دهید که پاداش می تواند از یک ناهار رایگان تا یک روز اضافه کاری باشد و البته این مورد بستگی به منابع در دسترس شما دارد.

راهنماهای داخلی

ارتباط و مشوق ها باعث مشتاق شدن بیشتر سازمانها میشود و باعث میشود تغییر را قبول کنند.مدیریت باید راهنمای واضحی برای کسانی داشته باشد که چگونگی استفاده از سیستم را می خواهند بدانند.

برای اینکه بهتر نتیجه بگیرید، استفاده از CRM را به عنوان بخشی از شرح شغل و ارزیابی عملکرد خود بگنجانید.

3-تصمیم بگیرید که آیا نیاز به همکاری با مشاور CRM دارید

به خدمت گرفتن مشاور می تواند کارهای زیادی برای ساده کردن فرایند پیاده سازی نرم افزار CRM انجام دهد.اما به دنبال افراد غیرحرفه ای و ارزان در زمینه مشاوره CRM نباشید.

در صورتیکه یک مشاور حرفه ای CRM در کنار شما باشد در حین فرآیند خرید و انتخاب نرم افزار CRM، در حین فرآیند آموزش پرسنل و نصب نرم افزار CRM بر اساس چارچوب از پیش تعیین شده و در حین فرآیند پیاده سازی CRM و ایجاد فرم ها و گردشکارها می تواند به سازمان شما کمک بسیاری کند.

البته می توانید از شرکت فروشنده نرم افزار CRM هم در قالب خدمات پشتیبانی سوالات خود را بپرسید. برخی از شرکت های نرم افزاری هزینه خدمات مشاوره را با قیمت نرم افزار اعلام می کنند. البته اغلب آنها نگاه سیستمی و فرآیندی به CRM ندارند و همین مورد یکی از دلایل شکست پروژه های CRM است.

قبل از راه اندازی و اجرا بهتر است بدانید کجا ایستاده اید بعد وارد عمل شوید.

در اینجا علامتهایی وجود دارد که نشان می دهد شما نیاز به مشاور دارید:

نمی دانید برنامه عملیاتی شما کامل است یا نه؟

اگر برنامه ای برای اجرای CRM دارید اما نمی دانید که آیا تمام نیازهای سازمان شما را جوابگو است یا نه، نیاز به مشاور دارید.

کارمندان شما برای انجام وظایف محول شده بسیار شلوغ هستند

سازمان شما ممکن است پرسنل فوق العاده ای در واحد IT داشته باشد ، اما اگر آنها مشغول کارهای روزمره باشند ، مشاور حتما باید حضور داشته باشد تا با آنها همکاری کند.

پایگاه داده مشتریان شما در مکانهای مختلف نگهداری می شود

سازمانهایی وجود دارند که داده را در جزایر مختلفی ذخیره می کنند که با هم هیچ ارتباطی ندارند !

اگر شما هم یکی از آنها هستید، هنگام پیاده سازی CRM با تغییرات ساختاری زیادی را انجام دهید.

شما درباره کانالهای جذب مشتری و یا نقاط تماس سازمان با مشتری،  دانش کمی دارید

اگر نمی توانید اطلاعات اساسی درباره مشتری خود را بازیابی کنید و نمی توانید کانال های تعامل وی را شناسایی کنید ، در این صورت به تکنیک های حرفه ای در پیاده سازی نرم افزار نیاز دارید. یک مشاور نرم افزار CRM حرفهای این را به عنوان بخشی از خدمات خود ارائه می دهد.

10 سوال که برای انتخاب مشاور درست و مناسب نرم افزار CRM به شما کمک می کند:

اگر فکر می کنید سازمان شما می تواند از تخصص یک مشاور نرم افزار CRM استفاده کند،  باید بیشترین بهره را از سرمایه گذاری ببرید.

اینجا سوالاتی را مطرح می کنیم تا ببینید آیا مشاور برای سازمان ما مناسب است یا نه؟

-آیا قبلا با سازمانهایی به اندازه سازمان ما کار کرده اید؟

-آیا تجربه پیاده سازی CRM در صنعت ما را دارید؟

-چه رویکرد اجرایی را پیشنهاد می دهید؟چرا؟

-در طول اجرا، سازمان با چه موضوعات و معضلاتی مواجه است؟چطور می توانید آنها را کاهش دهید؟

-چه طرحی برای آموزش کارمندان آی تی برای استفاده از سیستم CRM دارید؟

-آیا تا به حال مشتری را کنار گذاشته اید؟ چرا؟

-چه چیزی شما را از سایر مشاوران CRM جدا می کند؟

4.پاکسازی و جابجایی اطلاعات مشتریان

جابجایی اطلاعات برای CRM پیچیده تر از حرکت داده از فیلدهای قدیمی به سیستم جدید است.

بسیار بعید است که سیستم مدیریت تماس فعلی شما با فیلدهای CRM جدید مطابقت داشته باشد ، این موضوع می تواند جابجایی داده ها را به بزرگترین وظیفه کل روند اجرای CRM تبدیل کند:

اینجا به کارهایی که باید انجام دهید اشاره می کنم:

به موارد انحصاری داده توجه کنید:

در بعضی موارد، ارزش ندارد شما سوابق مخاطبین خود را به سیستم جدید منتقل کنید.

این اولین و مهمترین تصمیمی است که شما می گیرید و سپس شما و تیم شما برای داده غیر ضروری وقت نمی گذارد.

در اینجا چند نمونه از استثناهای احتمالی وجود دارد که می توانید در نظر بگیرید:

-اگر سیستم CRM شما 15 ساله باشد،چند سال از فعالیت را شما به سیستم جدید منتقل می کنید؟

-آیا سوابق مشتریانی که به مدت 10 سال فعالیت نداشتند را منتقل می کنید؟

مطمئن باشید که داده جاری شما تمیز و صحیح است:

با مدیر حسابداری خود تماس بگیرید و از او بخواهید اطلاعات جاری مخاطبین شما را پاک کند. 70٪ از کاربران CRM می گویند که سیستم آنها دسترسی بهتر به داده های مشتری را فراهم می کند.

اما اگر داده های فعلی شما دقیق نباشند ، این مورد وجود نخواهد داشت.

زمان برای پر کردن فیلدها بگذارید.مطمئن باشید که اطلاعات درست هستند و داده های تکراری را پاک کنید.

مواردی که باید به آنها توجه کنید شامل:

-آدرس ایمیلهای تکراری یا بروز رسانی نشده

-اطلاعات مخاطبینی که مشتری شرکت بودند اما شرکت را ترک کردند.

-عنوان های شغلی نادرست / به روز نشده، برای مخاطبین فعلی

دلیلی ندارد اطلاعات بد به سیستم جدید منتقل شود و پاک کردن داده قبل از انتقال ،کاربران را تشویق می کند اطلاعات را حفظ کنند.

از سیستم قدیمی بک آپ بگیرید

شما نمی دانید در هنگام جابجایی اطلاعات با چه مشکلاتی روبرو خواهید شد و آخرین چیزی که به آن فکر می کنید، گم کردن اطلاعات مشتری در حین فرآیند است.

قبل از جابجایی هر گونه از اطلاعات از آنها بک آپ تهیه کنید.

اصلاح داده ها برای نرم افزار CRM جدید:

از فیلدها ، برچسب ها و دسته های مختلف سیستم CRM جدید ایده بگیرید و شروع به قالب بندی داده های فعلی خود برای پاسخگویی به این نیازها کنید.

این کار قبل از جابجایی داده، شانس اینکه داده ها بعد از آن نامناسب به نظر برسند را کاهش می دهد.

سیستم CRM جدید را اضافه و بروز رسانی کنید:

پس از قالب بندی داده های خود ، می توانید افزودن آنها به سیستم جدید را شروع کنید.

احتمالاً با برچسب ها و دسته های جدیدی که متناسب با کسب و کار شما باشد روبرو خواهید شد..

وقتی این کار را انجام دادید ، داده های منتقل شده خود را به روز کنید، تا در ادامه کار از این فیلدها استفاده کنید.

به این ترتیب شما از ابتدا از ویژگی های سیستم ،نهایت استفاده را می کنید.

5.نرم افزار CRM جدید خود را بطور کامل آزمایش کنید:

قبل از راه اندازی سیستم CRM جدید ، آنرا بیازمایید. مشکلات هنگام راه اندازی می تواند بر کل فرآیند استقرار CRM تاثیر بگذارد.

بنابراین اطمینان حاصل کنید که همه چیز به درستی کار می کند و اطلاعات شما ایمن است.

در ادامه قسمتهایی از سیستم که باید آزمایش شود برای شما آورده شده است:

 

کیفیت و نحوه تبدیل داده:

امیدوارم در طی جابجایی و در طول آن موفق به مراقبت از داده ها شده باشید . اما قبل از راه اندازی باید دوباره موارد زیر را بررسی کنید.

  • آیا داده های تکراری وجود دارد؟
  • آیا داده های مخفی شما واقعاً پنهان است؟
  • آیا نقشه برداری داده ها به درستی انجام شده است؟
  • آیا داده های جدید و به روز شده به درستی ذخیره می شوند؟
  • آیا جستجوی جزئی و کامل انجام می شود؟
  • آیا داده های گمشده ای وجود ندارد؟
  • آیا نمودارها داده ها را به درستی نشان می دهند؟

عملکرد

در قدم بعدی ، شما باید تمام جنبه های عملکردی سیستم را آزمایش کنید بویژه، معاملات درنقطه فروش:

  • آیا مجوزهای دسترسی شما به درستی تنظیم شده است؟
  • آیا تراکنش ها به درستی بارگذاری می شوند؟
  • آیا معاملات خاص در هر بخش به درستی کار می کنند؟
  • آیا معاملات ناموفق به درستی فرآیند آنها انجام می شود؟
  • آیا کاربران قادر به تغییر نوع معامله هستند؟
  • آیا عدم تطابق داده وجود دارد؟ (به عنوان مثال مشتریانی با همین نام به طور تصادفی ادغام می شوند)

گزارش گیری و یکپارچه سازی:

در قدم بعد ، بینید چقدر نرم افزار CRM داده ها را به سیستم های خارجی یا از جمله دقت این گزارش ها را در حین انتقال بررسی کنید:

  • آیا داده ها و گزارش های CRM با سوابق موجود مطابقت دارند؟
  • آیا گزارش ها در قالب صحیح خروجی می دهند؟
  • آیا فیلتر AND / OR درست کار می کند؟
  • آیا فیلدهای فاقد مقدار ورودی نادیده گرفته می شوند؟
  • آیا برچسب ها به طور مداوم ظاهر می شوند؟
  • آیا هنگام استفاده از فیلترها، داده های مناسب ظاهر می شوند؟
  • آیا گزارش ها تاریخ و زمان مناسب را نشان می دهند؟
  • آیا گزارش ها عنوان درست و نسخه های درست را نشان می دهند؟

آزمایش مجدد و تایید کاربر

هنگامی که به این مشکلات احتمالی رسیدید ، هر بخش را دوباره مرور کرده و تأیید کنید.

سپس آماده خواهید بود که به کاربران نهایی در سازمان خود آموزش دهید و سیستم را بصورت واقعی با آنها آزمایش کنید.

  • آیا اسناد CRM شما پاسخگوی تمام نیازهای کاربران نهایی شما است؟
  • آیا شخصی سازی هایی که برای سیستم CRM انجام داده اید آسان است؟
  • آیا همه ویژگی ها به درستی پیاده سازی شده اند؟
  • آیا قابلیت اطمینان داده های سیستم برای کاربران نهایی در دسترس است؟
  • آیا اطلاعات مشتری محرمانه است؟

پس از پرداختن به مشکلات احتمالی کاربران نرم افزار CRM ، می توانید اطمینان حاصل کنید که برنامه به خوبی با سایر سیستم های مورد نیاز کاربر نهایی ادغام شده است.

به یاد داشته باشید ، هر زمان که نقصی در سیستم خود برطرف کردید ، این آزمایشات را دوباره انجام دهید تا ببینید آیا مناطق دیگر تحت تأثیر قرار گرفته اند یا خیر.

6.به کاربران ، آموزش نرم افزار CRM بدهید

آموزش کاربر مهمترین مرحله برای راه اندازی موفق CRM است.

CRM مانند یک صنعت به سرعت رشد کرد ، اما مزایای واقعی آن پس از نصب ادامه ندارد و از هر 3 شرکت 1 شرکت اعلام می کند که منافع محدودی را برای او ایجاد کرده است.

تحقیقات صورت گرفته یک مشکل بزرگ را آشکار کرد : مشتریان از تمام ویژگی های نرم افزار استفاده نمی کنند. اگر کاربران نرم افزار نتوانند از تمام ویژگی ها استفاده کنند سرمایه گذاری شما از بین رفته است.

چه کسی به آموزش نرم افزار CRM نیاز دارد

می توان گفت هر کسی که از سیستم CRM استفاده می کند یا کاربران سیستم را سرپرستی می کند .

یک اشتباه رایج ، کنار گذاشتن مدیریت در طول دوره آموزش است ، اما اگر آنها ندانند چگونه از این سیستم استفاده کنند ، دانش کافی برای نظارت موثر بر کسانی که از آن استفاده می کنند را نخواهند داشت.

هرچه مدیریت، دانش بیشتری نسبت به سیستم داشته باشد ، آنها می توانند کار بهتری را در زمینه استفاده مناسب پس از آموزش اولیه انجام دهند.

روشهای آموزش نرم افزار CRM:

روشهای مختلفی برای آموزش کارمندان شما وجود دارد.از جمله:

-یک سمینار در سطح شرکت

-سمینارهای خاص ویژه هر بخش

-آموزش بر اساس کلاس

-دوره های آنلاین

بهتر است از ترکیبی از روشهای آموزش برای براورده کردن نیاز مختلف تیمها استفاده کنید.برای مثال، مدلهای یادگیری اینترنتی،برای کارمندان آی تی شما مناسب است چرا که با گذشت زمان بیشتر یاد می گیرند.تیم خدمات مشتری شما در گروه سمینار بهتر نتیجه می گیرد.

مستندات آموزش نرم افزار CRM:

مستند سازی چیزی است که در آموزش به شما کمک می کند. همچنین منبعی خواهد بود که کارمندان می توانند بارها و بارها به آن مراجعه کنند

مستندات کامل واقعاً مهم است ، مگر اینکه نماینده شما برای کارمندان جدید آموزش های اضافی یا آموزش رایگان ارائه دهد ، تازه استخدام شده ها از آن برای آموزش اولیه استفاده می کنند.

برای ایجاد یک راهنمای مرجع سریع وقت بگذارید ، که شامل موارد زیر است:

-دستورالعمل مرحله به مرحله فرایند اصلی مانند اضافه کردن مخاطب جدید، فرصت یا تکمیل فرآیند فروش است.

-اسکرین شاتها و تصاویر مصور

-بخش رفرنس برای سوالات سریع

راهنمای تسهیل کننده ای ایجاد کنید که منابع عمیق و عملیات پیشرفته را پوشش دهد. با این کار گذراندن آموزش کاربر به شخص دیگر در طول مسیر راحت تر خواهد بود

دنبال کردن آموزشهای بعدی

اگر بخواهید نرم افزار جدید شما ارتباط با مشتریانتان را بهبود بخشد پیگیری آموزشهای بعدی بسیار مهم است.

یکماه بعد از اموزش و اجرا، برنامه های تازه سازی داشته باشید تا مطمئن شوید کارکنان شما از نرم افزار CRM بیشترین بهره را می برند. پیگیری آموزش CRM همچنین به شما کمک می کند تا عادت های بد در کار با سیستم جدید دائمی نشوند.

7. راه اندازی کامل نرم افزار CRM

شما داده های مشتری خود را منتقل کرده اید ، سیستم های خود را آزمایش کرده اید و اکنون برای راه اندازی CRM آماده هستید.

این رویداد مهم است زیرا در تعیین سطح بازگشت سرمایه از پروژه نقش زیادی دارد.

نیازی به گفتن نیست ، شما می خواهید راه اندازی CRM شما یکپارچه و بدون وقفه باشد. در اینجا مراحل لازم برای اطمینان از این موضوع را شرح می دهم.

برنامه زمانی با مدیران سیستم داشته باشید:

درست مثل هر مرحله از فرآیند پیاده سازی CRM ، اطمینان پیدا کنید که برنامه ریزی از قبل  انجام شده باشد.با مدیران سیستم جلسه برگزار کنید و در مورد زمان و چگونگی کامل شدن آموزش صحبت کنید.

یک روز کاربران را بصورت آنلاین دعوت کنید تا استفاده از سیستم را شروع کنند.

 آموزش همراه با استفاده از نرم افزار CRM

با تمام توان خود سعی کنید زمان بین آموزش و راه اندازی را به حداقل برسانید ، بنابراین هنوز در ذهن کاربران تازه است.

برخی از کاربران برای آزمایش سیستم باید از قبل آموزش ببینند ، اما شما همچنین باید یک جلسه آموزش اختصاصی درست قبل از استفاده از CRM تنظیم کنید.

در هنگام راه اندازی ، هرکسی که می تواند به کاربران در آموزش سیستم کمک کند ، در دسترس باشد. این شامل تیم پروژه ، حامی اجرایی و پرسنل فناوری اطلاعات است.

هرچه سوالات بیشتری بتوانند در هنگام راه اندازی برای کاربران پاسخ دهند ، در کل راه اندازی نرم و روان خواهد بود.

به کاربر یادآوری کنید اهداف آموزش را کامل کند:

بیشتر سیستمهای CRM این موضوع را برای مدیران آسان می کنند تا ببینند کی کاربر وارد سیستم شده و چه دوره آموزشی را کامل کرده است. پیشرفت سیستم آنها را دنبال می کنند.این کمک می کند به شما مطمئن شوید که آنها طبق برنامه از سیستم استفاده می کنند. همچنین می توانید برای هر کارمندی که از آموزش عقب مانده اند ایمیل یادآوری ارسال کنید.

داده های وارد شده را بررسی کنید

بعداز اجرای CRM بهتر است روند بررسی و ممیزی خود را انجام دهید.منابع داده خود را بررسی کرده، گزارش ها را ایجاد و مرور کنید تا به دنبال مشکلات عملکردی باشید تا آنها را برطرف کنید.

وقتی اولین بار روند بررسی CRM انجام میشود،پلنی را برای مانیتورینگ طولانی مدت سلامت سیستم توسعه دهید.

بعد از اولین روز به نکات زیر توجه کنید:

متوسط نرخ بازگشت سرمایه برای سیستم CRM به ازای هر دلار هزینه شده، 8.71 دلار برآورد شده است.

اجرای موفقیت آمیز CRM و استفاده از آن سرمایه گذاری طولانی مدت است. بنابراین با تشویق استفاده مناسب از سیستم ، با برگزاری جلسات بعدی و جلسات آموزشی ، مسافت بیشتری را طی کنید.

برگزاری جلسات منظم در هفته های اول، باعث می شود کاربران پاسخ سوالات خود را بیابند و سیستم را یاد بگیرند.

بهترین نرم افزار CRM بین المللی در سال 2024

The Best CRM Software for 2024

برای اطلاع از مقایسه انجام شده میان بهترین نرم افزار CRM بین المللی که در لیست زیر می بینید، لطفا سایت PCMAG را مشاهده نمایید.

  • – HubSpot CRM
  • – Zoho CRM
  • – Freshsales CRM
  • – Salesforce Sales Cloud Lightning Professional
  • – Bpm’online CRM
  • – Less Annoying CRM
  • – Insightly CRM
  • – Pipedrive CRM
  • – Apptivo CRM
  • – Base CRM

لیست برترین امکانات درخواستی از نرم افزار CRM

Top-Requested CRM Software Features

براساس گزارش رسمی سایت softwareadvice ، برترین امکانات درخواستی برای نرم افزار CRM از سوی مشتریان به شرح زیر بوده است:

مدیریت تماس ها

پیگیری تعاملات با مشتریان

زمان بندی، یادآوری

رصد قیف فروش

فروش اتوماتیک

بانک اطلاعات مرکزی

ایمیل مارکتینگ

سفارشی سازی

گزارشات ، تحلیل

یکپارچه سازی

تولید مشتری راغب

امکانات نرم افزار crm

سوالات متداول انتخاب بهترین نرم افزار CRM:

Frequently asked questions about choosing the best CRM software:

در ادامه لیستی از سوالات متداول شما را به همراه پاسخ تقدیم می کنم:

در مورد تعریف CRM  ، در مقاله دیگری مفصل صحبت کرده ایم .

نرم افزار CRM ابزار و راهکاری است جهت دستیابی به اهداف سازمانی برای استقرار CRM ، اگر تصور می کنید که با خرید نرم افزار CRM تمام مشکلات شما در ارتباط با مشتریان برطرف می شود سخت در اشتباهید.

شرکت های بسیاری را میشناسم که نرم افزار CRM تنها نقش یک دفترچه تلفن را ایفا می کند و هیچ تاثیری در رشد و بهبود فرآیندهای کسب و کار ندارد.

نرم افزار CRM می بایست منطبق بر نیازها ، چارچوب ها ، فرآیندها ، گردش کارها و یکپارچه سازی های مورد نیاز ما باشد.

پس نرم افزار CRM با ما کمک می کند تا کلیه فرآیندهای مرتبط با مشتریان را شخصی سازی ، مستند سازی، اتوماتیک سازی، یکپارچه سازی و بصورت کاملا” دوطرفه طراحی و پیاده سازی کنیم.

این سوال خیلی کلی است ، اول باید ببینیم نیاز شما چیست؟

اکر همین الان با همه شرکت های نرم افزاری تماس بگیرید این موضوع را عنوان می کنند که آنها بهترین نرم افزار CRM کشورهستند و 2500 امکان و ویژگی را به شما ارائه می کنند !

در جلسات ارائه هم به شما می گویند این نرم افزار بدرد شما می خورد و هیچ نرم افزار دیگری مناسب نیست!

شما باید نرم افزار متناسب با نیازهای مجموعه خود را خریداری کنید. پس ممکن است یک نرم افزار مناسب مجموعه شما باشد و نرم افزاری دیگر مناسب مجموعه ای دیگر….

اما برای شروع می توانید از شرکت هایی که در این صفحه آنها را معرفی کرده ایم ، با رعایت نکاتی که ذکر شده است و پارامترهایی که باید در خرید به آنها دقت کنید ، بررسی کنید و ببینید بهترین نرم افزار CRM ویژه کسب و کار شما چیست؟

در مورد امکانات و ویژگی ها در این مقاله به طور مفصل صحبت کرده ایم و واضح است که ممکن است کسب و کاری نیاز به اتصال نرم افزار خود با نرم افزار مالی و انبار و وب سایت نداشته باشد ، اما کسب و کار دیگری علاوه بر همه این موارد نیاز به ساخت گزارش های متنوع و پیچیده داشته باشد.

پس به دنبال ویژگی های مدنظر خود باشید و نه همه ویژگی های نرم افزار CRM…

اما اگر بخواهم مهمترین ویژگی ها رو به شما معرفی کنم ، کاربری آسان ، قابلیت یکپارچه سازی، سفارشی سازی، گزارش سازی و دسترسی آنلاین است.

هزینه خرید نرم افزار CRM از 500 هزار تومان تا 500 میلیون تومان متغیر است. قبل از هرچیز میزان بودجه خود را مشخص کنید و بررسی کنید که آیا قابلیت سفارشی سازی در نرم افزار وجود دارد یا خیر؟

حتما و حتما قبل از خرید، از نسخه های رایگان و آزمایشی استفاده کنید تا ببینید آیا واقعا” نرم افزاری که قصد خرید آن را دارید تمام نیازهای شما را پوشش می دهد و آیا متناسب با هزینه اعلام شده است یا خیر…

اگر کسب و کار کوچکی دارید از نرم افزارهای اتوماتیک سازی در ارتباط با مشتری یا نرم افزار پی سی آفیس استفاده کنید که گروه حاتم طهرانی آن را ارائه کرده است.

هر کدام نقاط ضعف و قوت خود را دارند ، برخی از نرم افزارهای ایرانی بومی سازه شده تر هستند و بیشتر بدرد کسب و کارهای ایرانی می خورند، اما از طرفی هم نرم افزارهای خارجی به جزئیات بیشتری توجه کرده اند. این مورد را بایستی به دقت بررسی کنید و سپس تصمیم گیری کنید.

اگر شما تمایل دارید تا پرسنل شما در هر لحظه و در همه جه به نرم افزار دسترسی داشته باشند ، بله مهم است .

اگر شما تور ویزیت دارید اپلیکیشن یا نسخه موبایلی به شما در سرعت ثبت مشتری و یا ثبت سفارش کمک بسیار زیادی می کند.

در این مقاله نرم افزارهایی معرفی شده اند که رایگان می توانید از امکانات اولیه آن استفاده کنید.

نرم افزار crm رایگان پی سی آفیس با امکانات فوق العاده اش می تواند نیاز اکثر شرکت های کوچک را برآورده کند ، حتما آن را دانلود کنید

یکی از مشکلات نرم افزار CRM پیاده سازی و استقرار کامل آن است، مورد بعدی یکپارچگی با سایر برنامه ها و نرم افزارهای موجود در سازمان است.

از مهمترین مزیت های نرم افزار CRM می توان به کنترل و مدیریت بهتر سفارشات مشتریان، کنترل نرخ تبدیل مشتریان، کنترل و شیوه برقراری ارتباط پرسنل با مشتریان، کنترل و ثبت کلیه مراودات مشتری با سازمان، کنترل و گزارش گیری های منظم از سیستم و… اشاره کرد.

بله شما با اکسل ساده هم می توانید در کسب و کار خودتان نرم افزار CRM داشته باشید ، به زودی یک نسخه نمونه از آن را برای دانلود رایگان ارائه می کنیم.

سوالات متداول crm

تجهیزات مناسب برای پیاده سازی نرم افزار CRM :

Suitable equipment for implementing CRM software

تجهیزات نرم افزار crm

پس از خرید نرم افزار CRM ممکن است نیاز به تجهیزات مختلف نرم افزاری و سخت افزاری داشته باشید که در ادامه به معرفی این تجهیزات می پردازم ، البته به مرور توضیحات بیشتری را درج خواهم کرد.

اگر تمایل داشته باشید نرم افزار خود را به سانترال متصل کنید و یا نیاز به کابل و سرور داشته باشید می توانید به هر کدام از لینک های زیر مراجعه کرده و خرید خود را نیز انجام دهید.

تجهیزات سخت افزاری:

انواع سرور اسمبل شده (کلیک کنید)

تجهیزات سانترال و کالر آیدی (کلیک کنید)

قطعات کامپیوتر (کلیک کنید)

انواع تلفن (کلیک کنید)

تجهیزات شبکه (کلیک کنید)

دستگاه پوز باشگاه مشتریان:

شما می توانید به بخش خدمات در سایت ما مراجعه کرده و هزینه های راه اندازی نرم افزار باشگاه مشتریان را به همراه کارت و دستگاه پوز دریافت نمایید.

برای اتصال نرم افزار CRM به سایر نرم افزارها ، شما می توانید به هرکدام از شرکت های زیر مراجعه کرده و خرید خود را انجام دهید.

تجهیزات نرم افزاری:

پنل پیام کوتاه

پنل ایمیل مارکتینگ

همانطور که می دانید پنل های ایمیل مارکتینگ زیادی وجود دارند اما 3 پنل زیر هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ امکانات و اتصالات به سایر نرم افزارها بسیار عالی هستند.

  • میلرلایت (کلیک کنید) – استفاده تا 1000 مشترک کاملا” رایگان است که در فیلم آموزشی نحوه کار با پنل میلرلایت به بررسی امکانات آن پرداخته ایم.برای شارژ حساب خود می بایست از طریق مسترکارت و یا پی پال اقدام کنید.
  • آونگ ایمیل (کلیک کنید) – شرکت ایرانی معتبر که خدمات خوبی را در این زمینه ارائه می کند و استفاده تا 1200 مشترک کاملا” رایگان است و تمام API های لازم را هم جهت اتصال به نرم افزار CRM در اختیار شما قرار می دهد.

نرم افزار حسابداری

  • سپیدار
  • پیوست
  • تدبیر
  • راهکاران
  • فرانگر
  • الماس
  • هوفر
  • حسابفا
  • ابرایران

شرکت هایی که نرم افزار حسابداری ارائه می کنند در ایران زیاد هستند و اگر در ابتدای راه اندازی کسب و کار خود هستید ، پیشنهاد میکنم حتما از نرم افزارهای ابری استفاده کنید و اگر در حال استفاده از هریک از نرم افزارهای نام برده شده هستید حتما تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نرم افزار voip

برای استفاده از خدمات راه اندازی سیستم های تلفنی مبتنی بر اینترنت شرکت ها و افراد بسیاری در ایران فعال هستند که می توانید با جستجویی ساده آنها را پیدا کنید.

پنل های معتبر درگاه بانکی

اگر تمایل دارید نرم افزار خود را به سرعت به انواع درگاههای بانکی متصل کنید تا فاکتورهای ارسالی برای مشتریان بصورت اینترنتی پرداخت شود می توانید از یکی از درگاههای زیر استفاده کنید.

  • زرین پال
  • پی پینگ
  • نکست پی
  • آی دی پی
  • پی دات آی آر
  • دیجی پی

وب سایت وردپرسی

خوب اگر وب سایت شما وردپرسی است و یا در حال استفاده از ووکامرس برای فروشگاه اینترنتی خود هستید به راحتی می توانید آن را به بهترین نرم افزار CRM متصل کنید و از یکپارچگی آن لذت ببرید.

پادکست های نرم افزار CRM ( درج شده در کانال تلگرام ایده های مدیریت ارتباط با مشتری ):

CRM software podcasts

امیدوارم که این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد و برای خرید نرم افزار CRM به شما کمک نماید.

این مقاله به مرور کامل تر می شود.

گروه حاتم طهرانی برای انتخاب بهترین نرم افزار CRM و خرید نرم افزار CRM ،تهیه RFP ، مشاوره CRM و آموزش نیروی انسانی ، در کنار شماست.

در صورتیکه تمایل دارید تا از خدمات ما استفاده کنید به خدمات مشاوره CRM در وب سایت مراجعه و یا با شماره تلفنهای ما تماس حاصل نمایید.

برای خرید نرم افزار CRM پی سی آفیس که متعلق به گروه حاتم طهرانی است به سایت رسمی این نرم افزار مراجعه کنید.

منتظر دریافت نظرات ارزشمند شما هستم.

تلفن مشاوره رایگان: 02122468368

نویسنده : حمید حاتم طهرانی – مشاور و مدرس CRM

برای دانلود نسخه pdf این مقاله اطلاعات خود را در کادر زیر وارد کنید

93 پاسخ
  1. آفاق گفته:

    فعالیت ما در زمینه تورهای گردشگری است ، واقعا این مقاله پربار بهمون خیلی کمک کرد ، البته آقای حاتم طهرانی در خصوص انتخاب و خرید نرم افزار crm بهمون خیلی کمک کردند ، باتوجه به شناخت و تسلط ایشان به تمام نرم افزارهای crm موجود در بازار ایران ، پیشنهاد میکنم قبل از خرید crm حتما از خدمات مشاوره crm ایشان استفاده کنید

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      ممنونم ازتون ، در این مقاله تلاش شده از مرحله انتخاب تا خرید و پیاده سازی نرم افزار crm اطلاعات جامع و کاملی در اختیار شما قرار گیرد

      پاسخ
  2. محدثه گفته:

    خیلی عالی بود ، سپاس فراوان از شما بابت درج مقاله معرفی نرم افزار crm ، چقدر کامل و جامع ،بسیار ممنونم

    پاسخ
  3. فربد گفته:

    ممنونم از معرفی بهترین نرم افزار crm در ایران و جهان و بررسی جامع و کاملی که در خصوص پیاده سازی crm در سازمانها داشتید ، مگه کامل تر از این هم میشه؟
    چقدر اینفوگرافیک crm عالی بود ، آقای حاتم طهرانی سپاس

    پاسخ
  4. جوهری گفته:

    دمتون گرم با این مقاله حرفه ای و کامل در زمینه بهترین نرم افزار crm ، واقعا دست مریزاد ، کلی چیز یاد گرفتم

    پاسخ
  5. فرامرزی گفته:

    سلام
    من کارم تولید محتواست و واقعا از مقاله بهترین نرم افزار crm لذت بردم، بهتون تبریک میگم

    پاسخ
  6. امیر احمد تقی زاده گفته:

    سلام آقای حاتم طهرانی
    ممنون از مطلب مفیدی که تهیه کردید. مطمئنا در انتخاب CRM مناسب میتونه بسیار مفید باشه.
    زمینه تخصصی فعالیت من مدیریت فرآیندهای کسب و کار (BPM) هست و ظرف دو سال اخیر کار پیاده سازی فرآیندها در دو شرکت مختلف رو انجام دادم. یکی در بستر پیام گستر و یکی در بستر Microsoft Dynamics. بنظرم یکی از مواردی که در استقرار موفق CRM باید بهش توجه بشه این هست که فرآیندهای کاری رو به درستی استخراج کنیم و بعد به درستی و به طور موثر در CRM پیاده سازی کنیم. البته قاعدتا میزان پشتیبانی CRM مورد استفاده از زیرساخت فرآیندی هم مساله خیلی مهمیه که در انتخاب نرم افزار باید مورد توجه قرار بگیره.

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      از درج نظر ارزشمند شما کمال تشکر را داریم
      بله دقیقا ، شناسایی فرآیند از جمله عواملی است که معمولا در پیاده سازی crm به آن توجه نمیشود

      پاسخ
  7. سینا گفته:

    سلام جناب حاتم تهرانی . خیلی ممنون بابت مقاله خوب و خیلی جامع تون، برای ما که کار برنامه نویسی crm انجام میدیم. توضیحاتی که در این مقاله دادید، بسیار جامع و کاربردی بود و میتونیم در کارمون ازش استفاده کنیم. سپاس

    پاسخ
  8. فرزانه گفته:

    سلام آقای حاتم طهرانی ، واقعا مقاله بهترین نرم افزار crm بینظیر بود
    تا به حال با چنین حجم از محتوا و اطلاعات ارزشمندی در زمینه crm برخورد نکرده بودم ، تک تک نکاتی که در خصوص خرید crm در این مقاله درج شده اند بسیار مهم و کاربردی هستند
    فقط خواستم تشکر کنم ، عالی هستید

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      ممنونم از شما ، خوشحالیم که این مقاله در زمینه خرید نرم افزار crm مورد توجه شما قرار گرفته است
      هرسوالی در زمینه انتخاب بهترین crm دارید می توانید با ما در میان بگذارید

      پاسخ
  9. خسروی گفته:

    خرید نرم افزار crm واقعا کار سختیه و مقاله شما به من خیلی کمک کرد تا بتوانم اطلاعات خوبی در این زمینه بدست بیارم ، فقط شرکت های نرم افزاری crm بیشتری را معرفی کنید.

    پاسخ
  10. مجید گفته:

    سلام جناب تهرانی عزیز

    ممنون از اطلاعات گرانبهایی که روی سایت قرار دادید .
    ما یک فروشگاه اینترنتی هستیم روی بستر وردپرس که به صورت اشتراکی مثل مدل SaaS کالای خود را می فروشیم .
    متاسفانه خیلی از پلتفرمهای CRM مناسب فروشگاه های اینترنتی نیستند . با توجه به اینکه ما یک استارت آپ هستیم
    و هزینه برای ما مهم هست و فروشگاه اینترنتی که مدل بیزنسی اون SaaS هست چه راه کاری به ما پیشنهاد می دهید ؟

    پیشاپیش از شما سپاسگزارم

    پاسخ
  11. مجید گفته:

    سلام آقای تهرانی عزیز

    آقا خدا خیرتون بده واقعا کلی مقاله لاتین خوندم و کلی CRM های ایرانی رو چک کردم ولی فایده نداشت و این مقاله
    خیلی خیلی کمک کرد .
    انشاله هر جا هستید سلامت و پاینده باشید .

    پاسخ
  12. کمال حفاری گفته:

    سلام
    مهندس طهرانی نرم افزار را دانلود کردم و مقالات مرتبط را مطالعه کردم
    هنوز نصب و استفاده نکردم اما به نظرم با مطالعات مقاله شما ، نرم افزاری تحسین برانگیزی هست.
    فقط استقرار این نرم افزار با سانترال مرتبط هست ؟
    چون بنده مسئول آی تی هستم و باید با مسئول مخابرات هماهنگ شوم و ایشان را متقاعد به استفاده از این نرم افزار کنم .
    سپاس

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سلام
      از درج نظر شما سپاسگزاریم
      از نرم افزار crm رایگان پی سی آفیس می توانید بدون اتصال به سانترال هم استفاده کنید
      نرم افزار رایگان است ، نصب کنید و با امکانات آن از نزدیک آشنا شوید

      پاسخ
  13. سهرابی پور گفته:

    خرید نرم افزار crm واقعا یک چالش جدی برای ما بود و این مقاله فوق العاده آقای حاتم طهرانی بسیار به بنده کمک کرد.
    در این مطلب جذاب و طولانی به همه جوانب در حوزه انتخاب نرم افزار crm و پیاده سازی نرم افزار crm پرداخته شده است و عالیست
    ممنون از زحمات شما

    پاسخ
  14. صادقی گفته:

    با تشکر از مطالب بسیار مفید و ارزشمندتون و با آرزوی موفقیت روزافزون برای جناب حاتم طهرانی و تیمشون

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      جناب آقای صادقی بزرگوار ، از لطف و محبت شما سپاسگزاریم
      امیدواریم محتوای تولید شده در زمینه استقرار نرم افزار crm به شما کمک کند

      پاسخ
  15. جاویدی گفته:

    آقای مهندس فقط میتونم بگم دست مریزاد ، مگه کامل تر از این مقاله در زمینه نرم افزار crm داریم؟ واقعا عالی بود
    توجه به این جزئیات نشان از تجربه شما در اجرای پروژه ها دارد

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سپاس از توجه شما به کامل ترین مقاله نرم افزار crm در ایران
      همواره انتخاب نرم افزار crm با چالشهایی همراه است که در این مقاله به تمام جوانب این حوزه پرداخته ایم

      پاسخ
  16. جواد عین اللهی گفته:

    سلام، این مقاله فوق العاده بود مخصوصا اینفوگرافیک استقرار نرم افزار crm که به من بسیار کمک کرد
    آقای مهندس از زحمات شما در خصوص تولید محتوای ارزشمند در حوزه مدیریت ارتباط با مشتری کمال تشکر را دارم

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      انتخاب بهترین نرم افزار crm نیاز به عبور از چالشهایی دارد که تلاش شده است در این مقاله به آن بپردازیم و خوشحالیم که مورد توجه شما قرار گرفته است

      پاسخ
  17. احمدوند گفته:

    من با سه تا از این نرم افزارها کار کردم اورست بدرد کسب و کارهای کوچک میخوره، قیمت مناسبی داره، گزارش گیری خوب و خلاصه مایکروسافت هست دیگه. ضعفش اینه که برای توسعه نرم افزار با بزرگ شدن سازمان، نیاز به دانش تخصصی داره اما بعدی پیام گستر بود امکانات فراوانی داره، بسیاری از نیازها رو پوشش میده ولی اقیانوسی به عمق نیم متر هست نرم افزار یکپارچگی نداره، هر قسمتی از اون یک منطق مستقل داره، پیچیده هست و از همه بدتر ux و ui مناسبی نداره. مشکل بزرگ بعدی اینکه در گزارش سازی بسیار ضعیفه و تقریبا شما نمیتونی نظارت بهینه ای روی سیستم داشته باشی. گزارش ساز اون هم نیاز به دانش برنامه نویسی در حد تخصصی داره. ضمنا باگ هم زیاد داره که با هر آپدیت یک سری برطرف میشه و یک سری دیگه ظهور پیدا می‌کنه. اما سومین نرم افزار چارگون هست که الان برای قضاوت این نرم افزار زود هست اورست رو ۴ سال استفاده کردم پیام گستر رو یک سال و چارگون رو ۳ ماه تا الان

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      بسیار عالی ، ممنونیم از درج نظر ارزشمند شما
      به هر حال هر نرم افزاری بسته به نیاز شرکت و بستری که مدنظر ایشان است خدمات و قابلیت های متفاوتی را ارائه می کند.
      اما تجربه شما در این خصوص حتما برای سایر کاربران قابل استفاده خواهد بود

      پاسخ
  18. جمشیدیان گفته:

    مگه میشه اینهمه اطلاعات فوق العاده در یک مقاله جامع رو خوند و کامنت نذاشت؟
    فقط خواستم بگم آقای مهندس حاتم طهرانی از مقاله بهترین نرم افزار crm سپاسگزارم ، عالی بود

    پاسخ
  19. اسکویی گفته:

    خیلی مقاله خوبی بود ودید خوبی هم به من داد ، انتخاب نرم افزار crm همیشه پاشنه آشیل شرکت های مختلف است.

    پاسخ
  20. محرمی گفته:

    نرم افزار اتوماتیک سازی در ارتباط با مشتری را دیدم ، خیلی جالب بود ، واقعا بهتون تبریک می گم.
    فیلم وبینار اتوماتیک سازی برام جالب بود و تا به حال از این زاویه به کسب و کارم نگاه نکرده بودم
    ممنونم از شما

    پاسخ
  21. وحیدی گفته:

    آقای مهندس حاتم طهرانی ، من مدیرعامل یک شرکت بازرگانی هستم و از تک تک موارد درج شده درمورد استقرار نرم افزار crm استفاده کردم ، واقعا بی نهایت از شما سپاسگزارم به خاطر این همه اطلاعات حرفه ای و فوق العاده

    پاسخ
  22. جهانشاهی گفته:

    در میان تمام شرکت های نرم افزاری این مقاله ( بهترین نرم افزار crm ) در صفحه اول گوگل است ، فقط میتونم بگم دمتون گرم

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سپاس فراوان از شما
      بیش از ۱۰ تکنیک در نوشتن مقاله خرید بهترین نرم افزار crm استفاده شده است و خوشحالیم که این موضوع مورد توجه شما قرار گرفته است

      پاسخ
  23. مرودشتی گفته:

    خرید نرم افزار crm در شرکت ما با یک چالش جدی مواجه شده بود و با تماس تلفنی با جناب مهندس حاتم طهرانی به خوبی حل و فصل شد.
    تخصص ایشان در حوزه نرم افزار crm و آشنایی با نرم افزارهای بازار برای بنده بسیار تحسین برانگیز بود.
    همواره شاد و سلامت باشید

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      جناب آقای مهندس مرودشتی ، بابت درج نظر ارزشمندتان بینهایت سپاسگزارم ، خوشحالم که مکالمه تلفنی فی مابین در تصمیم گیری مجموعه شما در خرید نرم افزار crm تاثیر گذار بوده است
      با آرزوی بهترینها برای شما

      پاسخ
  24. امین رجایی گفته:

    بالاخره یک مقاله خوب در زمینه نرم افزار crm پیدا کردم ، همه دوستانیکه در این خصوص مقاله ای نوشته اند شرکت های نرم افزار crm هستند که در انتهای مقاله به این نتیجه می رسند که همه نرم افزارهای دنیا بدردنخور است و نرم افزار این شرکت خوب است!
    در این مقاله علاوه بر بررسی نرم افزارهای crm مناسب ، نکات جالبی را هم در زمینه انتخاب و پیاده سازی نرم افزار crm مطرح کردید که صمیمانه از شما سپاسگزارم

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سپاس فراوان از شما بابت درج نظر در سایت
      بزرگترین نکته ای که باید به آن توجه کنید اینست که تنها زمانی برای خرید نرم افزار crm به شرکت های نرم افزاری مراجعه کنید که همه چیز بصورت دقیق مشخص شده باشد در غیر اینصورت همه نرم افزارها برای شما عالی به نظر می رسند!

      پاسخ
  25. مجید لواسانی گفته:

    کل این مقاله انتخاب بهترین نرم افزار crm را مطالعه کردم و خیلی یاد گرفتم ، فقط این نظر را به جهت تشکر از حمات شما درج کردم ، عالی هستید

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      آقای لواسانی بزرگوار ، ممنونم از درج نظر ارزشمند شما ،
      امیدوارم این مقاله بتواند به تغییر دیدگاه مدیران در خصوص نرم افزار crm کمک کند

      پاسخ
  26. برزیان گفته:

    توجه به تمام جزئیات در زمینه انتخاب و خرید نرم افزار crm در این محتوا عالی بود
    منتظر برگزاری دوره های آموزشی crm بیشتر از سوی شما هستیم
    نرم افزار اتوماتیک سازی در ارتباط با مشتری را کی رونمایی می کنید؟

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      ضمن تشکر از شما
      به زودی وبینار جدید و متفاوت اتوماتیک سازی در ارتباط با مشتری رونمایی می شود و همزمان نرم افزار را هم معرفی می کنیم تا تحولی را در حوزه مدیریت ارتباط با مشتری بوجود بیاوریم

      پاسخ
  27. ویدا وحیدی گفته:

    جناب آقای مهندس حاتم طهرانی
    با سلام
    خوشحال میشم نظر کارشناسی شما رو نسبت به مطلب منتشر شده در ویرگول بدونم

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سلام و عرض ادب
      مقاله خوبی را در زمینه نرم افزار crm درج کرده اید ، اما تنها به بررسی وب سایتهای این شرکت ها و نحوه ارائه و معرفی آنها توجه شده است.
      آیا می دانید نرم افزارهایی که ستاره های کمتری توسط شما دریافت کرده اند پروژه های موفق بسیاری دارند و پشتیبانی فوق العاده ای را ارائه می کنند؟
      بنده هیچ شرکتی را تایید نمی کنم ، اما تجربه همکاری با بیشتر شرکت های نرم افزار crm به من نشان داده است که تنها امکانات ارائه شده در سایت مهم نیست و تجربه موفق پیاده سازی crm است که نقطه متمایز کننده این شرکت ها با یکدیگر است
      لطفا” رزومه خودتان را جهت بررسی شرایط همکاری فی مابین به آدرس ایمیل info سایت ارسال بفرمایید

      پاسخ
  28. یوسفیان گفته:

    واقعا پیشنهاد می کنم قبل از خرید نرم افزار crm حداقل یکبار با آقای مهندس حاتم طهرانی صحبت کنید و از مشاوره ایشان بهره مند شوید
    برای خرید و انتخاب نرم افزار سی آر ام ایشان به مجموعه ما کمک های بسیاری کردند و صمیمانه از ایشان سپاسگزارم

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      جناب مهندس یوسفیان عزیز ، ممنونم از حضرتعالی
      امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
      هر زمان دستوری داشتید بنده در خدمتتان هستم ، خداروشکر که از پروژه مشاوره استقرار نرم افزار crm رضایت دارید

      پاسخ
  29. جوهری منش گفته:

    پیشنهاد می کنم فیلم های معرفی نرم افزار crm و لینک دموی هریک را هم در همین صفحه قرار دهید تا به راحتی به آن دسترسی داشته باشیم.
    چقدر سوالات متداول نرم افزار crm را دوست داشتم و پاسخ همه سوالات به خوبی داده شده بود، ممنونم ازتون

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      ممنونم از پیشنهاد شما
      در این زمینه با شرکت های ارائه دهنده نرم افزار crm مذاکره خواهیم کرد تا فیلم های معرفی را در اختیار ما قرار دهند

      پاسخ
  30. محمودی گفته:

    تولید محتوای حرفه ای در زمینه نرم افزار CRM یعنی این….
    خیلی جالب بود و علاوه بر بررسی بهترین نرم افزار CRM ، کلی چیز یاد گرفتم که یک محتوای خوب باید چه پارامترهایی داشته باشه که اینقدر پربازدید بشه و رتبه ۱ گوگل رو در میان رقبا بدست بیاره
    شما مشخصا در زمینه تبلیغ نویسی هم مهارت ویژه ای دارید و به شما تبریک می گم
    فرم خدمات مشاوره نرم افزار CRM را هم پرکرده ام

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سپاس از لطف و محبت شما
      بله برای تک تک جزئیات این مقاله بررسی صورت گرفته است و خوشحالیم از این مقاله لذت برده اید
      انتخاب نرم افزار crm نیاز به اصولی دارد که اگر نادیده گرفته شود زمان و هزینه زیادی را از مجموعه می گیرد
      شاد و سلامت باشین

      پاسخ
  31. اکبری گفته:

    اول از همه از شما سپاسگزارم بابت این مقاله جذاب
    چقدر خوب میشد شما از تجربه های خود در خصوص استقرار نرم افزار crm بیشتر صحبت می کردید.
    یعنی پروژه های خود را هم معرفی می کردید و میفرمودید کدام نرم افزار crm برای هر صنف مناسب تر است تا ما بتوانیم راحت تر انتخاب کنیم
    مورد بعدی خیلی دوست داشتم از خدمات مشاوره نرم افزار crm خودتان هم صحبت می کردید تا ببینیم چه خدماتی را از شما دریافت می کنیم
    بازهم ازتون ممنونم

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      چقدر پیشنهادات جذاب و فوق العاده ای را مطرح فرمودین ،
      به زودی در خصوص خدمات مشاوره نرم افزار crm بیشتر صحبت خواهم کرد اما شما می توانید با مراجعه به بخش خدمات سایت فرم مربوطه را تکمیل بفرمایید
      برای انتخاب نرم افزار crm مناسب بایستی نیازهای مجموعه شما به خوبی بررسی شود و در این خصوص که کدام نرم افزار مناسب کدام صنف است خیلی نمیتوان به قطعیت صحبت کرد و این مورد اولویت بالایی در تصمیم گیری ها ندارد ، چون معمولا تمامی تغییرات مدنظر را شما می توانید در هر نرم افزار CRM بوجود بیاورید
      براتون بهترین ها رو آرزو میکنم

      پاسخ
  32. مجیدی گفته:

    همیشه انتخاب و خرید نرم افزار crm مناسب دغدغه کسب و کارهای مختلف است ، متاسفانه من یکبار اشتباه بدی کردم و از یکی از شرکت هایی که البته نام آن در این لیست نیست ،خرید کردم و متاسفانه هزینه بسیاری هم متحمل شدم.
    خداروشکر با راهنمایی و مشاوره خرید نرم افزار crm از آقای مهندس حاتم طهرانی ، بهترین انتخاب ممکن را داشتیم و فقط خواستم مجدد از ایشان تشکر کنم.
    شناخت دقیق نیازهای سازمان مبتنی بر بودجه مدنظر و تهیه RFP مناسب ، رمز موفقیت شما در انتخاب بهترین نرم افزار CRM است.
    همه شرکت های نرم افزاری خوب هستند اما برای هر کسب و کاری باید نسخه متفاوتی پیچید ، پس گول امکانات نرم افزار CRM را نخورید.

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      جناب آقای مهندس مجیدی بزرگوار ، ممنونم از درج نظر ارزشمند شما
      همکاری شما در طول اجرای پروژه پیاده سازی نرم افزار crm عالی بود و خوشحالم که به نتیجه لازم دست پیدا کردید
      براتون بهترینها رو آرزو می کنم

      پاسخ
  33. محمد فرجوند گفته:

    مگه بهترین از این مقاله در حوزه نرم افزار crm داریم؟
    فقط میتونم بگم شما فوق العاده هستید.
    از سال ۱۳۸۹ فعالیت های شما را دنبال می کنم و این همه تمرکز و تجربه در حوزه crm در این مقاله کاملا مشخص است.
    به همه دوستان توصیه می کنم حتما به بخش فیلم های آموزشی سایت هم سری بزنید ، گنجینه ای از محتواهای ارزشمند در زمینه جذب مشتری ، حفظ مشتری و افزایش فروش می توانید پیدا کنید.
    موفق باشید

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      ممنونم از پیام فوق العاده شما و خوشحالیم که از این مقاله لذت برده اید
      به پاس همراهی شما ، یک هدیه برای شما ایمیل شد
      موفق باشید

      پاسخ
  34. مریم سهرابی گفته:

    سلام ، خیلی ممنونم بابت این مقاله کامل و عالی
    لطفا” در مورد انتخاب بهترین نرم افزار crm دوره آموزشی و یا وبینار برگزار کنید تا بتوانیم سوالات خودمان را هم از شما بپرسیم
    خط فکری شما را در استقرار crm بسیار دوست داشتم
    با آرزوی بهترین ها

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سلام
      ضمن تشکر از شما
      علاوه بر این مقاله ، فیلم آمورشی ۸ گام در انتخاب نرم افزار crm هم می تواند به شما در انتخاب نرم افزار crm کمک کند
      اما به زودی وبیناری را در خصوص نرم افزار crm خواهیم داشت
      شاد و سلامت باشید

      پاسخ
  35. فرقانی گفته:

    سلام ،
    نرم افزار CRM رایگان پی سی آفیس را من نصب کردم ، واقعا فوق العاده است و کار شرکت من را راه انداخته است
    واقعا از شما بابت ارائه این نرم افزار رایگان CRM بی نهایت سپاسگزارم

    پاسخ
  36. علیرضا گفته:

    سلام ، خداقوت
    ممنونم از مقاله شما جناب آقای مهندس حاتم طهرانی
    بخش نکات مهم در استقرار نرم افزار crm را خیلی دوست داشتم و توجه شما به این نکات عالیست
    چقدر جالب میشد که دمویی هم از هر نرم افزار crm درج می کردید تا در همین صفحه قابل مشاهده باشد ، حالا یا لینک دمو یا فیلم معرفی از نرم افزار
    شاد و سلامت باشین

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سلام
      ممنونم از لطف شما
      پیشنهاد شما در مورد دموی نرم افزار crm حتما” بررسی میشه و در صورت امکان در توضیحات هر شرکت نرم افزاری درج می گردد.

      پاسخ
  37. محمد جلائی فر گفته:

    آقای حاتم طهرانی شما فوق العاده هستید.
    این مقاله نمایش کامل تجربه شما در اجرای پروژه های مشاوره CRM است.
    انتخاب بهترین نرم افزار CRM و پیاده سازی صحیح آن بسیار مهم است و شما در این مقاله نکات ارزشمندی را بیان کرده اید.
    به همه عزیزان پیشنهاد می کنم این مقاله را چند بار مرور کنید.

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      از لطف و محبت جنابعالی سپاسگزارم
      خوشحالم که این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته است
      توجه ویژه به هریک از قدم های ذکر شده در این مقاله برای خرید نرم افزار CRM حائز اهمیت است.
      برای شما بهترین ها رو آرزو می کنم.

      پاسخ
  38. رضا دولت زاده گفته:

    سلام ، واقعا” حرفه ای ترین مقاله ای بود که در زمینه انتخاب و خرید نرم افزار crm دیدم.
    ما در حال بررسی بهترین نرم افزار crm هستیم و این مقاله مسیر روشنی را به ما نشان داد.
    توجه به جزئیات این مقاله می تواند به ما در پیاده سازی crm بسیار کمک کند.
    خواستم فقط تشکر کنم از شما بابت به اشتراک گذاری این دانش و تجربه

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سلام جناب آقای دولت زاده
      از درج نظر شما سپاسگزاریم
      بله توجه به هریک از جزئیات استقرار نرم افزار CRM بسیار حائز اهمیت است.
      در این خصوص هر سوالی داشتید در خدمتتان هستیم

      پاسخ
  39. فخری گفته:

    هیچ مقاله ای به این کاملی در این حوزه ندیده بودم
    کاش بیشتر در مورد نرم افزارهای crm خارجی هم صحبت می کردید و آنها را با هم مقایسه می کردید!
    آیا شما دوره های تخصصی در زمینه کار با نرم افزار crm هم برگزار می کنید؟

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سلام، ضمن تشکر فراوان بابت درج نظر در سایت ، در خصوص نرم افزارهای crm خارجی هم به زودی توضیحات بیشتری را درج خواهیم کرد اما در مقاله لینکی آمده است که با کلیک بروی آن می توانید لیست مقایسه نرم افزارهای سی آر ام را ببینید
      https://www.pcmag.com/roundup/253275/the-best-crm-software
      در مورد کار با نرم افزار crm فعلا دوره خاصی برگزار نمی کنیم.

      پاسخ
  40. مریم فراهانی گفته:

    چقدر جالب بود ، کامل وقت گذاشتم و همه مقاله را خوندم!
    اگر کسب و کارها به این موارد دقت کنند به راحتی می توانند نرم افزار crm مناسب خود را پیدا کنند.
    نگاه سیستمی شما به مقوله crm عالیست.

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      از نظر ارزشمند شما سپاسگزاریم.
      crm فقط نرم افزار نیست ، بلکه سیستم و فرهنگ در سازمان است. نرم افزار سی آر ام هم تنها یک ابزار مناسب برای کمک به روند پیاده سازی آن در کسب و کار است.

      پاسخ
  41. صمدی گفته:

    کامل ترین و جامع ترین مقاله در زمینه معرفی بهترین نرم افزار crm در ایران بود.
    از تمام قسمت های این مقاله لذت بردم و کلی چیز یاد گرفتم.
    کاملا” مشخص است که شما در حوزه crm متخصص هستید.
    چقدر بخش سوالات مهم در پیاده سازی crm را دوست داشتم.

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      ضمن تشکر فراوان ، خوشحالیم که این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته است.
      این مقاله همانطور که حضرتعالی فرمودین ، حاصل تجربه استقرار crm در پروژه های مختلف و آشنایی با شرکت های نرم افزار crm درایران است.
      متاسفانه شرکت هایی که قصد خرید نرم افزار crm دارند توجهی به جزئیاتی که در این مقاله آمده است، نمی کنند و همین مورد باعث شکست پروژه های crm شده است.
      به امید موفقیت روزافزون برای شما

      پاسخ
  42. محمدی گفته:

    این مقاله فوق العاده نشان دهنده تجربه بالای شما در اجرای پروژه های استقرار crm است و به شما تبریک می گم.
    نکته ای که فکر می کنم قبل از خرید بسیار مهم است ، اینست که دقیقا” بدونیم چی میخوایم ، شاید براتون تعجب برانگیز باشه ولی اگر دقیقا” ندونین چی میخواین شرکت های نرم افزاری به شما می گن چی بدردتون میخوره و این از نظر من فاجعه است چون دقیقا” امکانات نرم افزار خودشان را به شما می فروشند و نه نیاز مجموعه شما رو….!

    پاسخ
    • حاتم طهرانی گفته:

      سلام
      ممنونم از شما بابت درج نظر
      دقیقا” همینطور است ، اگر شما RFP یا همان Request For Proposal نداشته باشید برای خرید نرم افزار سی آر ام با مشکلات زیادی مواجه می شوید و مجبور هستید به امکانات موجود شرکت های نرم افزاری تن دهید
      اگر شما بدانید به چه چیزی نیاز دارید قطعا در انتخاب خود هوشمندانه تر حرکت می کنید.

      پاسخ
  43. مرادخانی گفته:

    این مقاله فوق العاده نشان دهنده تجربه شما در حوزه CRM است و واقعا” جامع و کامل بود.

    پاسخ
    • ادمین گفته:

      ممنونم از درج نظر شما ، امیدواریم به شما در انتخاب نرم افزارCRM کمک کرده باشد.
      در صورت وجود هرگونه سوالی می توانید با ما در ارتباط باشید.

      پاسخ
  44. p.haghi1990 گفته:

    فوق العاده دنبال این موضوع بودم و کل اینترنت رو گشتم اما چیز بدردبخوری پیدا نکردم!
    واقعا که شاهکار بود مرسی

    پاسخ
  45. مرتضی واحد گفته:

    سلام
    ممنون بابت این مقایسه خیلی خوب
    واقعا نیاز بود به چنین کاری
    سپاس

    پاسخ
  46. نازی رضوی گفته:

    با سلام و احترام؛
    بابت مطالب مفید و کاربردی بسیار سپاسگذارم
    موردی که میخواستم مطرح کنم در مورد نرم افزار روش بود یکی از عمده ترین ضعف های این نرم افزار برنامه نویسی نادرست در قسمت فرم سازی و تهیه خروجی وگزارش است که مشتری را بیش از حد به شرکت ارائه دهنده نیازمند می کند و با توجه به نیاز بالای مشتری پشتیبانی به کندی صورت می گیرد.

    پاسخ
    • ادمین گفته:

      سلام
      ممنونم از درج نظر ارزشمند شما
      نظرات مشتریان هر یک از شرکت های نرم افزاری، به مدیرانی که در حال خرید و تصمیم گیری هستند کمک بسیاری خواهد کرد.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − پنج =

×
سارا احمدی-واتس اپ Whatsapp chat
سارا احمدی-تلگرام Whatsapp chat